2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107546 بازدید | 2677 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلمه  سیرابی  نه، بهش  میگن  گیپا 

یعنی  عالیه  ها  من خوردم   خیلی  خوبه  خیلی  از  شهر  های  ایران  درست  میکنن 

شاید  چون  جدیده  واستون  عجیب  میاد 

چیز  بد و وحشتناک  نیست  برنج و مخالفات وسط  سیرابی  اطرافش  هم میدوزن طعم  سیرابی  میره  تو  برنج  خوش  طعم  میشه  واسه  کسایی  عشق  سیرابی  هستن  دلچسبه

وقتی  برات  مهم نیست اطرافیانت  درموردت  چه فکری  میکنن  یعنی به سطح  خطرناکی از آزادی رسیدی 
اهوم فامیل ما از شمال اومده بودن براشون خریدیم خوردن کم اومد بابام رفت دوباره یک قابلمه دیگه خرید. چ ...

آره والا همش با گوشت گوسفند هست

من مامانم اشپزه خودش تو خونه درست میکنه عالی میشه ادویه هاش مخصوصه

هرچیز که در جستن آنی ، آنی 
خرما وتخم مرغ روباهم سرخ میکنن...بدم میاد

شما گفتی یهو دلم خواست الان رفتم درست کردم خوردم

به نظر من خوشمزه و مقویه باید امتحان کنید

انشاالله همه جنین ها سلامت بیان بغل مامان هاشون اگه دوست داشتی برای همه باردار ها صلوات بفرست بارداری دوممه خیلی نگران سلامتی نی نیمم
یه بار یه نفر گفت اره اش رشته درست کردم و فلان منم عاشق اش دلمو صابون زده بودم برای وقتی اماده شد،وق ...

من تو آش رشتم همون اولش گوشت چرخ کرده میریزم با پیاز تفت میدم بنظرم خوب میشه

سلامتی امام زمان( عج) و ظهور نزدیکش صلوات

لطفا به غذاهای هم دیگه عوق نکنین جانم😁

منم حلیم با شکر میخورم ولی تو شهر ما بیشتر با نمک میخورن

کاچی و شیر برنج حتما اینجاها شیرین درست میکنن

چیز عجیبی که دیدم همسایمون نیمرو با برنج میخورن صبونه هم تخم مرغ شیرین میخورن خیلی هم دوست دارن 

یبار خونه ی مادر شاهرم بودم یه پلو درست کرد که توش لوبیا چشم بلبلی و عدس ماش ریخته بودم بعد روش پیاز داغ درست کرده بود. کنارش هم تخم مرغ آبپز گذاشته بود. پرسیدم این غذای کدوم شهره؟ فقط  خندید و گفت بخور. من هم خوردم 😃

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
دوست من تو خوابگاه نون پنیر خرما میخورد    

واااااااااا  

منم قوت غالبِ خودمه 😅😅😅

چون قند و شکر نمیخورم نون پنیر و چاییمو با خرما میخورم 

تازه سردی  پنیرو میگیره 

وقتی برم مسافرت چندتا لقمه میگیرم برا میان وعده ام  

یعنی خیلی عجیبه ؟؟؟

لطفا به غذاهای هم دیگه عوق نکنین جانم😁 منم حلیم با شکر میخورم ولی تو شهر ما بیشتر با نمک میخورن ک ...

من شنیدم تز بابام که بازاری ها تخم مرغ عسلی رو پرو میریزن و با خورشت میخورن

سلامتی امام زمان( عج) و ظهور نزدیکش صلوات