2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107546 بازدید | 2677 پست

بچه ها ی خواهش اگه از ذائقه بقیه خوشتون نمیاد نگید اوقق خب ی نفر دیگه اون غذا و دوس داره .خیلی زشته 

من یک مادرم .یک همسر.یک دختر.یک خواهر.ولی در وجود تمام این آدمها در ته ته قلبشان ...دخترکیست که از بازی دنیا ترسیده ...دستهایش را روی چشمهایش گذاشته ...پشت به دنیا و رو به دیواری ایستاده ...دخترکی که به دنیا نمیخواهد بازگردد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من میتونم اعتراف کنم ک حلیمو هم با شکر میخورم هم با نمک عشقی.تخم مرغ خرما خیلی خوشمزس اونم میخودم تی ...

دلمه سیرابی رو هم امتحان کن بگو خوب بود یا نه😂😂😂

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
آره والا اگه بخورن میفهمن چیه خوشمزه ترین غذای دنیای😍

اهوم فامیل ما از شمال اومده بودن براشون خریدیم خوردن کم اومد بابام رفت دوباره یک قابلمه دیگه خرید. چقدرم مقوی لامصب.فقط فوق العاده سنگین 

این یه نوع غذای ایرانیه منم دیدم که لوبیاقرمزو و کرفس و گوشت و سبزی رو باهاش خورشت درست کردن ..البته ...

ماشیرازیام درست میکنیم خورشت کرفسه بعضیا لوبیا چشم بلبلی میریزن بعضیام لوبیا قرمز 

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊
بعضی ها غذایی که دوس ندارن رو میگن فسنجان شیرین عجیب😐 خرما تخم مرغ عجیب 😐 

آره ولی بعضی غذا ها واقعا عجییه و فقط تو همون شهر خورده میشه 

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
ساقه طلایی با عسل نخوردی

من برای دخترم ساقه طلایی با عسل درست میکنم دوست داره میخوره 😃

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !