2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107546 بازدید | 2677 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم نخورده بودم یه بار تو رامسر بودیم دیدیم یه خانوم سانتی مانتال اومد کلی خرید بابام گفت چه جور درس ...

بازم خوبه خوش دلی بدت نمیاد چیزای عجیب و جدید رو امتحان کنی

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
ممنون ولی واقعا بی احترامیه به غذای کسه دیگه بگیم چندش و عوق ادم ناراحت میشه 

دقیقا

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
ممنون ولی واقعا بی احترامیه به غذای کسه دیگه بگیم چندش و عوق ادم ناراحت میشه 

البته خداروشکر مثل وقتای دیگه تو این تاپیک بحث و ناراحتی و دعوا پیش نیومد ممنون از همه دوستان😍😍😍😍😍

همش ب کنار.  دلت میاد به پیتزا سس نزنی؟؟ نصف مزه اش ب سسه اخههههه

اصلا نمیتونم حتی به ساندویچ ها و همبرگر و کالباس و غیره هم نمیزنم یا اش رشته رو کشک نمیریزم کلا خودم و عادات غذاییم جزو عجایبه   

آرد برنج رو یه تفت میدیم بعد بهش روغن حیوانی و شکر و آب اضافه میکنیم و زعفران و ( دابخواه گلاب) جوش ...

خوب دستور پختمون یکیه فقط ما آرد گندم میریزیم

چون دستور پخت از قدیمه بنا به محل فرق داره مناطق ما گندم‌کشت میشه ،یه جا دیگه برنج  

زعفرونم چون همه جا نبوده تو دستور پختای غذاهای قدیمی همه شهرها نیست ،پس نمیشه گفت کاچی اصیل کدومه

بازم خوبه خوش دلی بدت نمیاد چیزای عجیب و جدید رو امتحان کنی

هر چیزی رو در حد یه قاشق امتحان میکنم کلا غذاهای جدید دوست دارم امتحان کنم مثلا برادرشوهرم تن ماهی رو با کنسرو بادمجون قاطی میکنه خوردم دوست نداشتم   

درکش نکردم 

اصلا نمیتونم حتی به ساندویچ ها و همبرگر و کالباس و غیره هم نمیزنم یا اش رشته رو کشک نمیریزم کلا خودم ...

اینجام بیشتر بحث سر غذاها یا عادات غذایی هست که تاحالا ندیدیم

خوب دستور پختمون یکیه فقط ما آرد گندم میریزیم  چون دستور پخت از قدیمه بنا به محل فرق داره مناط ...

دقیقا اابته لفظ کاجی اصیل رو من نگفتم ولی جالب بود واسم که با یه رسپیه دیگه سرو میشه

مادر شوهر من قورمه سبزی درست میکنه با لوبیای کم و گوشت کم یه بارم رفتیم اصلا لوبیا نریخته بود کلا قورمه سبزیاش بد مزس کاریم به گرونی نداره کلا اینطوری حتی وقتی نذری داره لوبیا کم میریزه این برام عجیبه

دختر قشنگم دنیز خانم ۹۸/۱۰/۱۰ ساعت ۱۰:۱۰ امد بغل مامانش قربونت برم دختر نازم
دلمه سیرابی را مردم خرم‌آباد در لرستان می‌پزند و در گویش محلی به آن سغدو می‌گفته‌اند. آن‌ها معتقدند ...

ببین سیرابی رو میپزن بعد که پخت توش مواد میریزن میدوزنش میندازتش توآب کله پاچه

بدمزه نیست 

من خونه عمو بابام خوردم

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
توی مشهد حلیم با قیمه میخورن اصلا نمیتونم حتی فکرکنم بهش چه برسه امتحان کنم و واقعا وقتی شنیدم از تع ...

بهش میگن شله مشهدی

من خیلی دوس داشتمش

مث آش شله قلمکار میشه

نی نی سایت رو دوست دارم. اینجا میشه ناشناس موند و درد دل کرد. این کاربری اولین کاربریم بوده. بعد از اینکه حس کردم کسی منو شناخته مجبور شدم کاربریمو عوض کنم. توروخدا منو نشناسید. بزارید اینجا لاقل خودم باشم. مرسی اه
ببین سیرابی رو میپزن بعد که پخت توش مواد میریزن میدوزنش میندازتش توآب کله پاچه بدمزه نیست  من ...

با این تعریفایی که همه کردن مشتاق شدم امتحانش کنم

من چيز عجيب خاطرم نيس الان ولى يادمه تبريز بوديم تخم مرغ پخته و سيب زمينى له ميكردن تو نون خيييييلى ...

عجیب نیست که سس بزنی مثل الویه میشه یا نعنا داغ و پیاز داغ بزنی اسم غذا رو نمیدونم ولی خوشمزه میشه