2777
2789
عنوان

بنظرتون زنش برمیگرده

308 بازدید | 16 پست

بچه ها یکی از اقوام نزدیک که مثل داداشم میمونه این مسئله رو داره ، فردا می‌خواد با زنش بره حرف بزنه ، الان یک سال و نیمه جدا شدن ی بچه هم دارن

این دو نفر توی سن پایین باهم ازدواج کردن دختر ۱۶ پسر ۱۸

و بنظر من قربانی کودک همسری بودن ، چون واقعا با اینکه جفتشون آدمای خوبین ولی توی سنی که وقتش نبود با کلی نابلدی و بی تجربه بازی و دخالت های بقیه زندگیشون خراب شد 

چون اون دختر واقعا من یادمه از اول دلش نمیخواست ازدواج کنه توی اون سن ، درسش براش مهم بود من یادمه بعد ازدواج اضطراب های شدید میگرفت برای درسش

و کلا هم این پسر به دلش نبود ولی به اصرار خانواده ش مثل اینکه قبول میکنه 

از طرفی پسر خودش دلش میخواست ازدواج کنه و واقعا از اول زنش رو دوست داشت ولی خیلی بی تجربه بود ، و خیلی متاسفانه پخمه و بچه ننه چون تک فرزند بود بعد از سال‌ها خدا اونو داده بود ب مامان باباش خیلی لوس بود

و دخالت های بی مورد داشت مامانش از طرفی خود پسر هم واقعا مرد تصمیم گیری و استقلال نبود بیشتر ی پسر بچه ی معصوم  و نابلد بود 

و مثل اینکه توی این سال‌ها ابراز محبتش خیلی ضعیف بوده ، بیشتر با پول زیاد ، کادو و چیزهای این سبکی محبتش رو ابراز میکرده ولی تایم نمیذاشته برای زنش ، همش سرگرم کار و باشگاه و این چیزا بوده و به اعتراض های زنش توجه نمیکرده

خلاصه بعد از بچه دار شدن هم که کلا هیچ کمکی نمیکرده به زنش ، خانش بعد ده سال دچار فروپاشی روانی شد و گفت من کم آوردم و دیگه این زندگی رو نمیخوام و با وجود خواهش  و تمناهای زیاد ولی دیگه برنگشت

حالا بنظرتون راه حلی وجود داره که اگر اون پسر نشون بده تغییر کرده زنش برگرده ؟؟؟ یا دیگه برنمیگرده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب الان خوبه بهم رجوع کنن . با وجود بچه ای که دارن

و بزرگ شدن هم اون مادره دخالت نکنه هم خود پسره اجازه دخالت رو نده

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

قربانی کودک همسری چیه کسی اجبار به بله گفتن نمیکنن طرف کشته بشه بهتره تا بله بگه

دیگه وقتی بچه سالی و خانواده ت با اصرار قانعت میکنن ازدواج کنی میشی قربانی 

بنظر من خانواده هاشون مقصر بودن چون زندگی این دو تا رو تلف کردن ، اگر این دو نفر توی سی سالگی باهم ازدواج کرده بودن نصف این مشکلات رو نداشتن

امیدوارم برنگرده چون اون پسر فقط پشیمونه.  ولی تغییر نکرده.

ذات و تربیت به راحتی تغییر نمیکنه

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

خب الان خوبه بهم رجوع کنن . با وجود بچه ای که دارنو بزرگ شدن هم اون مادره دخالت نکنه هم خود پسره اجا ...

خب بنظرت اینکه پسره ثابت کنه دیگه نمیذاره کسی دخالت کنه باعث میشه زنش برگرده یا دیگه اون دختر بخاطر تروماهایی که داشته قبول نمیکنه

باید حداقل ده جلسه بره مشاور خانواده اگر مشاور تایید کرد بره با همسر سابقش حرف بزنه اینکه چی بگه رو ...

هوووو ی عالمه مشاوره رفتن

دختره کلا دیگه بریده ولی مشاور مثل اینکه نظرش این بود اگر برگرده برای بچه بازم خیلی کار سختیه جمع کردن این زندگی 

من دلم می‌خواد ی راهی پیدا کنم دل دختره رو دوباره گرم کنیم به برگشتن 

ولی نمی‌دونم ممکنه یا نه