2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107533 بازدید | 2677 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام چند روزه دارم اين تاپيك و ميخونم و كيف ميكنم و امروز عضو شدم ك پست بزارم برام اصلا عجيب نبود غذ ...

کالجوش منظورت همون کشکه دیگه؟ اینو ماهم درست میکنیم و تو کشکش نعنا داغ و گردو هم میریزیم با پیاز خام میخوریم حالا با خرما هم امتحان میکنم حتما خوشم میاد

برای اسم پروفایلم از اعماق قلبتون دعا کنین😍😍😍
کالجوش منظورت همون کشکه دیگه؟ اینو ماهم درست میکنیم و تو کشکش نعنا داغ و گردو هم میریزیم با پیاز خام ...

منم با خرما ایندفعه امتحان میکنم شاید مشتری شدیم😅😅😅

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
غذاي كرمان ه و واقعاااا خوشمزه و لذيذه😍😍😍😍

تعریفشو زیاد شنیدم اشتباه نکنم اینم کشک داره؟؟

ااره گوشت و نخود و سيب زميني و پياز داغ و نعناداغ و كشك

مرررسی عزیزم

دیدم پلو باسس مایونز میخورن

عسل باپنیر،خرما وپنیر،تخم مرغ باخرما تعریفشو اینجا دیدم درست کردم نتونستم بخورم بخورد شوهر دادم.خیلی دلم میخواد شله مشهدی بخورم مشهدیا کدوم رستوران این غذا رو سرو میکنه باید این دفعه رفتم امتحان کنم.

بزقرمه عالیه مااز ۷روزی که کرمان بودیم ۳روز بزقرمه خوردیم فقط.

گوشت ولوبیای کاشان.

مفطح  اهواز

هواری بندر عباس

دنده کباب کرمانشاه

خورش هویج تبریز

کباب اردبیل

کلم پلو شیراز اینا غذاهای واقعا خوشمزه ای بودن که خوردم.

نصف پستم بیربط به تاپیک بود ببخشید    

از اینهمه غذایی که خوردی من فقط تخم مرغ خرماشو خوردم😂😂😂😂

آفرین ب شما ک بلدی منم محاوره ای نوشتم 😐😏

گفتم شاید بد شنیدی

دیوانه و دِلبَسته ی اِقبالِ خودَت باش                   سَرگرمِ خودَت؛عاشِقِ احوالِ خودَت باش                  یک لَحظه نَخور حَسرَتِ آن را که نَداری                  راضی به هَمین چند قَلَمِ مالِ خودَت باش                       

مادر شوهرم عسل با پنیرو با گردو میخوره بعدشم میگفت بچه بودم خیارو سرخ میکردم میخوردم .من خودمم ماکارانی رو با ماست میخورم باز اگه چکیده 《ماست دلال》که خوشمزه تر میشه . یکی از رفیقام کدو سبزو مثه خیار میخورد اهان پدرشوهرمم کوبیده ابگوشتو با ماست چکیده میخوره خواهر یکی از رفیقامم سیب زمینی ابپزو با پنیر میخوره 

متعهد...میشه واسه حاجت دلم یه صلوات بفرستین ،،،مرسی