2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107546 بازدید | 2677 پست
چه جالب اونوقت همون مواد دلمه برگ مو رو داخل سیرابی میریزین؟؟؟

آره همونا رو 

ما داخل دلمه برگ‌مو برنج لپه کشمش و آلو خورشتی میزاریم داخل اونم همینوم میزاریم عاللللللیه

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗

یه دوست داشتم اهل استارا بود.صبحونه کته میداد با سیب زمینی سرخ شده و گوجه سرخ شده.یادش بخیر مسخوردم دل سیر تا عصر سیر بودم

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک باان چه کرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سال هاقبل مادربزرگم عدس پلو روتوسیرابی میکرد ودورش روبانخ میدوخت ومیزاشت بپزه خیلی هم خوشمزه میشد

چه حوصله ای میخواد پیچیدن سیرابی و دوختنش

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
یه دوست داشتم اهل استارا بود.صبحونه کته میداد با سیب زمینی سرخ شده و گوجه سرخ شده.یادش بخیر مسخوردم ...

شمالیا مخصوصا قدیمیاشون حتما باید کته بخورن صبخونه

یه دوست داشتم اهل استارا بود.صبحونه کته میداد با سیب زمینی سرخ شده و گوجه سرخ شده.یادش بخیر مسخوردم ...

دلم خواست😭 مطمئنا خیلی خوشمزست

وااای که هیچی برنج ایرانی نمیشه

اره بخدا.هیچی غذا ایرانی نمیشه.ی صبحونه دارن اسمش مله مل هستش.پیاز سیر گوجه فلفل سیز سرخ شده .روش تخم مرغ میشکنن.فکرکن سرصبح هیکلت بوی سیر پیاز بده

آره همونا رو  ما داخل دلمه برگ‌مو برنج لپه کشمش و آلو خورشتی میزاریم داخل اونم همینوم میزاریم ...

مواد دلمه اکثرا برنج و گوشت و لپه و سبزیه

ولی فکر کنم مدل شماهم عاالی بشه

دلم خواست😭 مطمئنا خیلی خوشمزست

ببخشید.برنج ایرانی زعفرون زده شده جزو خاطراتم.باورکن دوس دارم برگردم همون موقها که غصه نون و اب داشتم تو ایران.اینجا راحتم بیمه رایگان خونه مناسب و کوچیک حقوق خوب.مدرسه رایگان .بیمارستان رایگانه برام.ولی دلم خوش نیست نمیدونم خوشی زده زیر دلم یا غربت بعد دوسال گرفته منو

اره بخدا.هیچی غذا ایرانی نمیشه.ی صبحونه دارن اسمش مله مل هستش.پیاز سیر گوجه فلفل سیز سرخ شده .روش تخ ...

😂😂😂😂😂😂😂

اره الان یک خانومی گفت من نمیدونستم .همونقدر که برای اون لپه عجیب برا ماهم عدس عجیب . باید با عدسن ا ...

اصلا حلیم عدس نداره خب🙄🙄🙄

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
شمالیا مخصوصا قدیمیاشون حتما باید کته بخورن صبخونه

لامصب کته انقدر قشنگ درست میکنن .طعمش با ماست خالی هم عالیه.وای دیگه از خورشت بوقلمون نگم باالوچه میپختن و گردو

ببخشید.برنج ایرانی زعفرون زده شده جزو خاطراتم.باورکن دوس دارم برگردم همون موقها که غصه نون و اب داشت ...

منم شوهرم رفته تو فکر گرفتم اقامت ترکیه 

مواد دلمه اکثرا برنج و گوشت و لپه و سبزیه ولی فکر کنم مدل شماهم عاالی بشه

ما اینجور درست میکنیم عالللللیه باید بخوری فقط دلنه برگ مو رو اخر سر بعد پخت تو روغن سرخ میکنیم