2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107545 بازدید | 2677 پست
شوهر من تا حالا نخورده  فقط من و بچه هام میخوریم  ایشون غذای بدون گوشت میل نمیکنن😐

اوووووووه مااااای گاااااد چه های کلاسه همسرت😂

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
قرمه سبزی با تمام مشخصاتش جلوم گذاشتن  ولی  کرفس توش بود اگر اشتباه نکنم !!!😐😐

خب خورشت کرفس بعضیا توش سبزی قورمه میریزن ک عطر داشته باشه

وزن اولیه ۶۹. وزن هدف ۵۸  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مسخره نکنیا😁😁😁 رشته آشی رو می جوشونی ۱۰ دقیقه بعد آبکش میکنی  تو ی ظرف جدا روغن و زردچوبه ...

تقریبا مثل آش ماستی ماس

یه قابلمه آب میزاریم روگاز داخلش سبزی آش میریزیم به جوش اومد رشته آش میریزیم داخلش رشته ها که پخت ، میزاریم خنک بشه، بعدم ماست رو قشنگ هم میزنیم ، نهنا خشک و سیر رنده شده البته اینا دلخواهیه، گاهی هم پیازچه کوبیده شده میزنیم تو ماست و بعد قاطی رشته های پخته شده میکنیم

تقریبا مثل آش ماستی ماس یه قابلمه آب میزاریم روگاز داخلش سبزی آش میریزیم به جوش اومد رشته آش میریزی ...

چه آش راحتیه

واقعا طعم بهشت میده انگار😍😍😍😍😍

بگم شوهرم سیب بخره امشب بزنم تو رگ

پسر عزیزتر از جوووونم عشقم فدات شم خوش اومدی به زندگی من و بابایی ❤️ قربون لپای قشنگت بشم دنیاااااام 🌹
بگم شوهرم سیب بخره امشب بزنم تو رگ

پیشاپیش نوووش جووونت 😍

این گوش فیل و دوغ جطوره خدایش بگید؟؟؟

گوشفیل 

که شبیه زولبیا بامیه هست

اونم غیر اصفهانیا نمیپسندن

ولی خداییش خوشمزس

هم تو دورهمیا پذیرایی میکنن 

هم نذری میدن مثلا تولد امام زمان و....

شوهر من صبحانه چایی شیرین با ترب میخوره

انشاالله همه جنین ها سلامت بیان بغل مامان هاشون اگه دوست داشتی برای همه باردار ها صلوات بفرست بارداری دوممه خیلی نگران سلامتی نی نیمم
اوف مزه بهشت میده😁

اصلاح منو بکار نبر کاپی نکن😠😠😠😠😂😂😂😂😂