2777
2789

 زعفرونو پودر کن بریز یکم رو مرغات بعد با دستت بمال به همه جای مرغ بعد روغنو داغ کن مرغارو بچین توش تا خوب سرخ بشه دو طرفش بعد مرغارو که ورداشتی تو همون ظرف پیازارو که خردشون کردی میریزی تفتش بده تا طلایی بشن بعد نمک و فل فلو زردچوبه بزن بعد چنتا گوجه بسته به میزان خورشت من برای 4نفر سه تا گوجه متوسط رنده میکنم میریرم رو پیازا تا خوب سرخ بشه به روغن بیفته بعد دو قاشق رب بریز ربم سرخ کن بعد مرغو بچین روش دوکاسه اب بریز رو مرغا یه چوب دارچینم بنداز تو خورشت یکم دوسه تا هم الوچه شیرین بنداز توش اخر پخت ورشون دار چوب دارچین و الوچه هارو یه قاشق سرخالی هم ابغوره بریز خیلی خوشمزه میشه سست که غلیظ شد زیرشو خاموش کن،اخرای پختتم یکم زعفرون دم کرده بریز رو مرغا

1398/03

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرغ تاره باشه.اول بهش نک وزردچوبه بزن خوب سرخ کن.پیاز رنده کن بارب تفت بده اب جوش بریز روی مرغ رو اب بگیره سینه مرغ ته قابلمه رون وامیره روی سینه مرغ بزار چنتا پیاز ریز پوست کن درسته بزار توقابلمه نمک غلفل ویم زردچوبه بریز و هویج حلقه شده وفلفل دلمه دوتیکه کن اضافه کن

من نمیدونم ولی آخ دلم اینقدر زرشک پلو مدل مهمونی میخواد 😋 حیف که همیشه ی خدا رژیمم، خوش به حال مهمو ...

دعا کن خوشمزه بشه 


خدایا مواظب دخترم باش؛ از الان تا همیشه 
 زعفرونو پودر کن بریز یکم رو مرغات بعد با دستت بمال به همه جای مرغ بعد روغنو داغ کن مرغارو بچین ...

ممنون. گلم 

میخواستم با زردچوبه و نمک و. فلفل12ساعت بزارم مزه دا ر بشه 

ب نظرتون اینجوری بهتره با اینکه بهش زعفران بمالم 


خدایا مواظب دخترم باش؛ از الان تا همیشه 
ممنون. گلم  میخواستم با زردچوبه و نمک و. فلفل12ساعت بزارم مزه دا ر بشه  ب نظرتون اینجوری ...

زعفرون غلیظ دم کن اخر سر بریز توی سسش. اینجوری بهتره 

همیشه باید ۶۰ کیلو بمونم. با ورزش و کالری شماری.....🙂
مرغ تاره باشه.اول بهش نک وزردچوبه بزن خوب سرخ کن.پیاز رنده کن بارب تفت بده اب جوش بریز روی مرغ رو اب ...

برای خودم ک درست می کنم پیاز  رو خلالی می کنم 

نمی دونم. برای تعداد زیاد خلالی بهتره یا رنده 

خدایا مواظب دخترم باش؛ از الان تا همیشه 
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   moeinipoor  |  19 ساعت پیش
توسط   11aye  |  3 ساعت پیش
توسط   nazgol69mk  |  3 ساعت پیش