دوستان من میخواستم عکس همسرم رو بذارم بقیه گفتن یه تاپیک دیگه بزن تاپیک رو زدم عکس همسرم رو میذارم بعد که نظر دادن تاپیک رو بترکونین ممنون ..
نظر واقعی بدین لطفا البته بازم میگم هیچی نمیکشه و من مطمئنم .....
یه روز میاد....یه روز خیلی قشنگ.... یه روزی که حتی فکرشونمیکنی... یه روزی که همون لبخند بزرگ میشینه رو لبهات💋 اون روز دلت هم شاده،چون همون زندگی که آرزوت بوده به روزهات پاگذاشته....☺ فقط صبر داشته باش. میرسه اون روز...میرسه اون لبخند... حالا برای امتحان جلو آینه یه لبخندبه خودت بزن. تو لایق همه چی هستی...😍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
این نظره اون کسایی بود که کامتت گذاشتن بعد چون ما باغ داریم تابستون برای گیلااس و باغداری خیلی کار میکنه لاغر تر میشه اون عکسشم ماله اون موقعست
یه روز میاد....یه روز خیلی قشنگ.... یه روزی که حتی فکرشونمیکنی... یه روزی که همون لبخند بزرگ میشینه رو لبهات💋 اون روز دلت هم شاده،چون همون زندگی که آرزوت بوده به روزهات پاگذاشته....☺ فقط صبر داشته باش. میرسه اون روز...میرسه اون لبخند... حالا برای امتحان جلو آینه یه لبخندبه خودت بزن. تو لایق همه چی هستی...😍
اگر با منی که صفحه اوله ولی بقیه دوستان عاطیه تو صفحه ها
چه خوب سناتونم نزدیکه بهم خوشبخت بشین هردتون عالی هستین ولی تو خیلی نازی و سرتر