2777
2789
عنوان

من همونم که گفتم به شوهرم گفتن بافوری عکسش رو میذارم شما نظر بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 3244 بازدید | 233 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی هر کی لاغره بافوریه ؟ 

این نظره اون کسایی بود که کامتت گذاشتن بعد چون ما باغ داریم تابستون برای گیلااس و باغداری خیلی کار میکنه لاغر تر میشه اون عکسشم ماله اون موقعست

یه روز میاد....یه روز خیلی قشنگ....                            یه روزی که حتی فکرشونمیکنی...                             یه روزی که همون لبخند بزرگ میشینه رو لبهات💋         اون روز دلت هم شاده،چون همون زندگی که آرزوت بوده به روزهات پاگذاشته....☺                                  فقط صبر داشته باش. میرسه اون روز...میرسه اون لبخند...                                                             حالا برای امتحان جلو آینه یه لبخندبه خودت بزن. تو لایق همه چی هستی...😍 
اره گفتي عشقم  رشتت ٢١تير سالكردمه ناپيك اخرم هرچي ايده ميده داري در كن😂😍❤️ يادمه پارسال با ...

بزار یکم فک کنم در میکنم

یادش بخیر چ روزایی بود

عشق مثل روشنی ماه با تو میرسه از راه…✨❤️👼🏻🧿
یبار دیگه بزار😐😐😐

اگر با منی که صفحه اوله ولی بقیه دوستان عاطیه تو صفحه ها

یه روز میاد....یه روز خیلی قشنگ....                            یه روزی که حتی فکرشونمیکنی...                             یه روزی که همون لبخند بزرگ میشینه رو لبهات💋         اون روز دلت هم شاده،چون همون زندگی که آرزوت بوده به روزهات پاگذاشته....☺                                  فقط صبر داشته باش. میرسه اون روز...میرسه اون لبخند...                                                             حالا برای امتحان جلو آینه یه لبخندبه خودت بزن. تو لایق همه چی هستی...😍 
فداي تو بشم بانو لطف داري نفس دل من 😍❤️😍❣️٢٦و ٢٠

چه خوب سناتونم نزدیکه بهم خوشبخت بشین هردتون عالی هستین ولی تو خیلی نازی و سرتر

مامايي ميتونم بيارم! 

اگه این فرصت باقیمانده رو بخونی آره

منم یک ماه آخر حسابی خوندم شاید یکبار در هفته میرفتم حموم الانم دارم از رشته ام استفاده میکنم و خداروشکر سرکار میرم