دوستان من میخواستم عکس همسرم رو بذارم بقیه گفتن یه تاپیک دیگه بزن تاپیک رو زدم عکس همسرم رو میذارم بعد که نظر دادن تاپیک رو بترکونین ممنون ..
نظر واقعی بدین لطفا البته بازم میگم هیچی نمیکشه و من مطمئنم .....
یه روز میاد....یه روز خیلی قشنگ.... یه روزی که حتی فکرشونمیکنی... یه روزی که همون لبخند بزرگ میشینه رو لبهات💋 اون روز دلت هم شاده،چون همون زندگی که آرزوت بوده به روزهات پاگذاشته....☺ فقط صبر داشته باش. میرسه اون روز...میرسه اون لبخند... حالا برای امتحان جلو آینه یه لبخندبه خودت بزن. تو لایق همه چی هستی...😍
از این مغازه ها دارین ؟؟؟😍😍😍😍😍😍 خوووش به حالت عاشق این چیزام 😃
اره از بس واسم از اینا اورده که پر شده کشوها این هفته هم میرم مغازشون ببینم چی جدید اوررن خیلی کیف میده
یه روز میاد....یه روز خیلی قشنگ.... یه روزی که حتی فکرشونمیکنی... یه روزی که همون لبخند بزرگ میشینه رو لبهات💋 اون روز دلت هم شاده،چون همون زندگی که آرزوت بوده به روزهات پاگذاشته....☺ فقط صبر داشته باش. میرسه اون روز...میرسه اون لبخند... حالا برای امتحان جلو آینه یه لبخندبه خودت بزن. تو لایق همه چی هستی...😍
بعد از مرگم همراهم دوفنجان چای هم دفن کنید!صحبتهای من با خدا به درازا میکشد....بندگانش بی اجازه وارد شدند،خودخواهانه قضاوت کردند،بی مقدمه شکستند و بی خداحافظی رفتند....