2777
2789
عنوان

من همونم که گفتم به شوهرم گفتن بافوری عکسش رو میذارم شما نظر بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 3244 بازدید | 233 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال منم همینطور

عه

چرا اخه☹

خداایااا سخت  ب وجودت و پشتیباانیت نیاازمندم اگر کمکم نکنی میشکنم ... منتظر معجزه ی توهستم البته برای من معجزه براای تو ک کاری نیست"  اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم "
قیافش که نرماله ولی خوش بحالت اینقذر بی دغدقه هستی که حرف مفت دیگران شده دغدقت

دقدقه که دارم خونم سقفش ریخته داریم حمع میکنیم خونه بخریم ولی خب اعصابم بهم ریخت

یه روز میاد....یه روز خیلی قشنگ....                            یه روزی که حتی فکرشونمیکنی...                             یه روزی که همون لبخند بزرگ میشینه رو لبهات💋         اون روز دلت هم شاده،چون همون زندگی که آرزوت بوده به روزهات پاگذاشته....☺                                  فقط صبر داشته باش. میرسه اون روز...میرسه اون لبخند...                                                             حالا برای امتحان جلو آینه یه لبخندبه خودت بزن. تو لایق همه چی هستی...😍 
بعد که نظر دادین بترکونینش نمیخوام جزو تاپیکام باشه

بچه ها من عضو جدیدم، چطوری میشه یه تاپیک رو حذف کرد؟

اگر خواستار خوشی و آرامش روان هستی، پس اعتقاد داشته باش. لیک اگر خواستار آنی که پیرو حقیقت باشی، پس تحقیق و جستجو کن…          نیچه

نه بابا من زنشم این اقا عشق منه بهش توهین شده رگ غیرتم باد کرده

بیخیال دهن مردمو نمیشه بست هرکی هرچی میخواد بگه شما اگه باورش داری این مهمه

ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین                                         🌸پروردگارا✨دستانم بسوی توست🌸نگاهم به مهربانی و کرم توست✨با تو غیر ممکن‌ها ممکن می‌شود🌸نا ممکن‌های زندگی‌ام را ممکن بفرما✨که باخدای بی‌همتایی چون تو🌸معجزه زندگی جان می‌گیرد✨الــهــی آمـیـــن🙏🏻 خدایا شکرت که بهترین معجزه زندگیم پسر نازمو بهم دادی
حوصلم سر رفته منم بزارم عكس شوهرمو    ؟؟

بزار بزار

خداایااا سخت  ب وجودت و پشتیباانیت نیاازمندم اگر کمکم نکنی میشکنم ... منتظر معجزه ی توهستم البته برای من معجزه براای تو ک کاری نیست"  اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم "
بچه ها  چرا واسه من  همه رو افلاین نشون میده ....شماها هم همینجوره🤔🤔🤔

برای منم همینجور شده فکر کردم همه رفتین

یه روز میاد....یه روز خیلی قشنگ....                            یه روزی که حتی فکرشونمیکنی...                             یه روزی که همون لبخند بزرگ میشینه رو لبهات💋         اون روز دلت هم شاده،چون همون زندگی که آرزوت بوده به روزهات پاگذاشته....☺                                  فقط صبر داشته باش. میرسه اون روز...میرسه اون لبخند...                                                             حالا برای امتحان جلو آینه یه لبخندبه خودت بزن. تو لایق همه چی هستی...😍 
حوصلم سر رفته منم بزارم عكس شوهرمو    ؟؟

بذار 😂😂

نمیدونم منم الان فهمیدم واقعا فکر میکردم همه افلاینن فقط من تو سایتم    

خخخخخ  منم همینطور😁😁😁😆😆