2777
2789
عنوان

فاش شدن یک قضیه

156 بازدید | 15 پست

سلام دوستان،یه سوال میخواستم بپرسم اومدم نظرتونو بدونم،یه دختر خاله دارم که با ی پسر دوست بود و از اونجایی ک تو یه شهر کوچیکیم همیشه هر وقت ازش میپرسیدن انکار میکرد و میگفت نه تا آخر اون خبر خیلی جدی گرفته و شد و به گوش خانواده ها رسید خانواده دختر هم سخت گیرن،دختر خالم حالا اومده یهو پیش دوستاش نشسته واسه اینکه همچی ختم بخیر بشه گفته ما تموم کردیم،با اینک نکردن،،و اخرم هی بش گفتن قسم خدا رو بخور اینم مجبوری قسم میخوره😑 بنظر شما کارش درست بوده؟ البته ناگفته نماند این قضایا داشت براش دردسر میشد و خودش واس توجیه کارش میگف ک مجبور بودم و چاره نداشتم

زندگیمونو به کامم تلخ نکن، من با خودت قهوه تلخ مینوشیدم :)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان مشکل چیه؟ اون قسمی که خورده؟!

***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز
اینکه انقد به خدا و پیغمبر اعتقاد داره دوست پسر گرفتنش چیه

منظور من این نیست،منظورم اینه که همیشه انکارش میکرده ولی در اخر اومده گفته خودمون تموم کردیم ک بنظر من یکم اشتباه بودش حرفش

خخخخخ،،،خوشم میادخودتم نمیدونی چی میگی😂

😄حالا چجور توضیح بدم کامل بفهمین ،اینم از تایپک ما😂