2777
2789
عنوان

داستان خواستگار جنجالي من😯

1771 بازدید | 80 پست

سلام خانم ها ميخوام سرگذشت چند مدتم رو بگم

از سختي هاش

از تنفر از عشق

از دعوااااا

شوكر و اشك اور😱😂

از روزاي خوبمون

لطفا بخونيد و نظر بديد 

ممنونتونم😘

توكل بر خدا...♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقريبا اين موقع ها بود كه با هم اشنا شديم (طريقه اشنايي مون رو نميگم چون ميدونم خيليا ايراد ميگيرن)

ولي حدود ٧ماه قنبرخان(نام مستعار😁) ب من التماس كرد كه اون روزي كه ديدمت عاشقت شدم و ديونه چشمات شدم تو رو خدا بزار با هم باشيم و منم خوشم نميومد از اين روابط پنهاني

بلاكش ميكردم از تل ميرفت از يه اكانت ديگه ميومد و همچنان التماس ميكرد

روزي حتي شده بود من ٥بار بلاكش كنم و دليت اكانت ميزد باز ميومد بدون هيچ غروري بود برام و ميگف من ميخوامت و به دستت ميارم

روزي ميشه كه تو مال من ميشي

منم ميخنديدم ميگفتم عمرااااااا اصلا فك نميكردم بهش دل ببندم و ...هميشه ب عنوان مزاحم ميديدمش

گذشت و ما چندين ماه ب اين روش ادامه داديم

و از اون اصرار و از من إنكار

اخه ما چند ماه فاصله سني داريم و من ميگفتم مرد بايد بزرگتر باشه

يا اينكه اونا ي جاي ديگه بودن

و خيلييييي چيزا كه مخالفشون بودم

توكل بر خدا...♥️
داستاني رو ميخوام بزارم لطفا اعلام خضور كنيد هر از گاهي بدونم كِي هست دلگرمي ميگيرم با بودنتون

فقط امضات 😂😂😂😂😂 داستان امضاتم بذار

.باااااااااااااااااااااااااااااااااااااایییییییببببیییی🌱🎵

صدای منو میشنوید از پر بازدیدا نی نی سایت 

( بله عکس خودمه اگه چهره من به هر دلیلی باب میل شما نیس لطفا نظر ندید ممنون )    خدا جونم شکرت برای سلامتیم 🙏 خانواده خوبم 😍 همسرم 💍 و زندگی بی کم و کاستی که بهم بخشیدی ❤
تقريبا اين موقع ها بود كه با هم اشنا شديم (طريقه اشنايي مون رو نميگم چون ميدونم خيليا ايراد ميگيرن) ...

قنبرو ببین جون بابا

رو مخم میدونم 😏

.باااااااااااااااااااااااااااااااااااااایییییییببببیییی🌱🎵
سلامتی انلاینا

سلامتی استارتر 🤣

( بله عکس خودمه اگه چهره من به هر دلیلی باب میل شما نیس لطفا نظر ندید ممنون )    خدا جونم شکرت برای سلامتیم 🙏 خانواده خوبم 😍 همسرم 💍 و زندگی بی کم و کاستی که بهم بخشیدی ❤

یکی منو لایک‌کن بخونم بقیه داستانو

سلام  من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته            اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه

رفته بوديد فلان جا؟منم شااااخ در مياوردم خدا اين از كجا ميدونه

داشتم سكته ميكردم هر روز ي خبر جديدي از خودم و خانواده ام بهم ميداد

ي روز عكس از اونجايي كه بودم واسم فرستاد و گف جاي منم خالي و ي بار عكس از منطقه خونمون فرستاد گف خونتون اينجاس اره؟؟؟

و من متعجب

توكل بر خدا...♥️