2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینی که گفتی نمیدونم چیه ولی اگه همسرت برای 2 یا 3 ماه قرص wellman  بخوره بعد بره آزمایش بده متوجه میشه که چقدر تحرک و تعداد اسپرم هاش زیاد شده

خدایا ازت ممنونم که بهترین شوهر دنیا رو نصیبم کردی   
اینی که گفتی نمیدونم چیه ولی اگه همسرت برای 2 یا 3 ماه قرص wellman  بخوره بعد بره آزمایش بده مت ...

اخه خیلی ضعیفه ۲.۵ملییون اسپرم داره😔ولی حتما میگم ازداروخانه بگیره ممنون🙏

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍
نشنیده بودم یه کاربر اینا سرچ کن ب اسم ناجی اسپرم،مطلب گذاشته در این مورد ناباروری و مشکلات مردا،بخ ...

حتما مرسی گلم😍😍

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍

اگه مشکل فقط تعداد کمه ک ان شا الله زود برطرف میشه اگه کیفیتشه یکم طول میکشه همون ناجی اسپرم نتیجه تک تک ازمایشا و داروها و ..رو گفته امیدت ب خدا ان شا الله که زود زود مامان شی و دلت شاد شه گلم

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.

خواهش میکنم . یکم قیمتش بالاست ولی برای دو دوره بخوره محض اطمینان ایشالا جواب میده . قبل سال هر بسته 30 تاییش 150 تومن بود .

خدایا ازت ممنونم که بهترین شوهر دنیا رو نصیبم کردی