واقعا نفرین انرژی منفی داره خیلییی حتی اگه به حق باشه
اگه خواستی بفهمی یکی انسانه... انسان..... فقط انسان..... این تست رو ازش بگیر این تست خیلییی مهمه و بابت این تست و آزمایش تست خیلی آدم ها فدا شدن😔😔😔 پس قدر این تستو بدون🙂👌رو خور نداره اصلاااااا آماده ای ؟؟ بهش بگو نظرت و حست راجب جنگ غزه و بچه های غزه چیه؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من اوایل خیلی نفرین میکردم واقعا هم به حق بود ولی خیلی انرژی منفی داره خیلییییی
اگه خواستی بفهمی یکی انسانه... انسان..... فقط انسان..... این تست رو ازش بگیر این تست خیلییی مهمه و بابت این تست و آزمایش تست خیلی آدم ها فدا شدن😔😔😔 پس قدر این تستو بدون🙂👌رو خور نداره اصلاااااا آماده ای ؟؟ بهش بگو نظرت و حست راجب جنگ غزه و بچه های غزه چیه؟
کسی که زندگیت رو به آتیش بکشه و نابودت کنه که مسیر زندگیت رو عوض کنه بعدشم قبول نکنه غلطی که کرده رو ...
مال من 20 سال زندگیم رو نابود کرده و میکنه من نفرین میکردم و به حق هم بود واقعا حال و. زندگی خودم داغون میشد از وقتی میگم سپردمت به خدا خیلیییییی آروم شدم به این نتیجه هم رسیدم من اگه نفرین کنم همونی که من میخوام نمیشه اصلا
نفرین نه سپردن به خدا هم نه یا انتقام یا پذیرفتن اینکه دیگه شده چون به خدا هم بسپری هی توقع داری خدا ...
اتفاقا برعکسه بگی سپردمت به خدا انگار اونو کاملا ول کردی و میچسبی به پیشرفت خودت من الان اون آدم اصلا برام مهم نیست انگار خودم بزرگ شدم