2777
2789
عنوان

نفرین ❌ بسپار به خدا✔️

160 بازدید | 13 پست

واقعا نفرین انرژی منفی داره خیلییی حتی اگه به حق باشه

اگه خواستی بفهمی یکی انسانه... انسان..... فقط انسان..... این تست رو ازش بگیر این تست خیلییی مهمه و بابت این تست و آزمایش تست خیلی آدم ها فدا شدن😔😔😔 پس قدر این تستو بدون🙂👌رو خور نداره اصلاااااا      آماده ای ؟؟                                                         بهش بگو نظرت و حست راجب جنگ غزه و بچه های غزه چیه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا منم همیشه همینو میگم به همه

من اوایل خیلی نفرین میکردم واقعا هم به حق بود ولی خیلی انرژی منفی داره خیلییییی

اگه خواستی بفهمی یکی انسانه... انسان..... فقط انسان..... این تست رو ازش بگیر این تست خیلییی مهمه و بابت این تست و آزمایش تست خیلی آدم ها فدا شدن😔😔😔 پس قدر این تستو بدون🙂👌رو خور نداره اصلاااااا      آماده ای ؟؟                                                         بهش بگو نظرت و حست راجب جنگ غزه و بچه های غزه چیه؟ 

نفرین نه سپردن به خدا هم نه یا انتقام یا پذیرفتن اینکه دیگه شده چون به خدا هم بسپری هی توقع داری خدا یه بلایی سرش بیاره و نمیاره اعصابت بدتر خراب میشه

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
کسی که زندگیت رو به آتیش بکشه و نابودت کنه که مسیر زندگیت رو عوض کنه بعدشم قبول نکنه غلطی که کرده رو ...

مال من 20 سال زندگیم رو نابود کرده و میکنه من نفرین میکردم و به حق هم بود واقعا حال و. زندگی خودم داغون میشد از وقتی میگم سپردمت به خدا خیلیییییی آروم شدم به این نتیجه هم رسیدم من اگه نفرین کنم همونی که من میخوام نمیشه اصلا

نفرین نه سپردن به خدا هم نه یا انتقام یا پذیرفتن اینکه دیگه شده چون به خدا هم بسپری هی توقع داری خدا ...

اتفاقا برعکسه بگی سپردمت به خدا انگار اونو کاملا ول کردی و میچسبی به پیشرفت خودت من الان اون آدم اصلا برام مهم نیست انگار خودم بزرگ شدم

من اوایل خیلی نفرین میکردم واقعا هم به حق بود ولی خیلی انرژی منفی داره خیلییییی

منم چند بار ک میدیدم داره به زندگیم برمیگرده دیگ در برابر هر بدی فقط میگم خدایا اگ واقعا مستحق مجازات تو این دنیاس خودت بهت. صلاح میدونی همین

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

نفرین تو ادیان مختلف هم بوده

.الان مد شده در مورد هر چیزی ساز مخالف می زنن

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

مثل نفرین آمون😂

امام حسین تو جنگ می گفتن مادرت به عزات بشینه!   خب اینم یه نفرینه!  

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

کسی که زندگیت رو به آتیش بکشه و نابودت کنه که مسیر زندگیت رو عوض کنه بعدشم قبول نکنه غلطی که کرده رو ...

منم دارم همچین کسی رو تو زندگیم.

تمام زحماتم رو به باد داد.زندگیم رو به آتیش کشید😔تازه هنوز حق به جانب هم حرف میزنه