2777
2789
عنوان

یعنی بکارت نداشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 25480 بازدید | 71 پست
واس منم خون نیومد خب. شوهرم گفت پ چرا خون نیومد. گفتم مگه تو کلاس بهتون نگفتن بعضی اوقات خون نمیاد؟ ...

اخه اون قسمی که چند روز بعدش داد یعنی ته دلش یه جوری شده دیگه دو روز پیش یه فیلم ترسناک میدیدیم یه صحنه بود نیمه سانسور که شیطان نزدیک دختره میشه و بعد کلی خون شوهرم گفت این دختر بود واسه این اینجوری شد نمیدونی چه حالی شدم گفتم نمیدونم 

والا من واسه همین میگم حتما حتما قبل ازدواج برید نامه بگیرید,این ربطی به روشنفکریو تاریک فکری نداره,همه مردا قریب به اتفاق فقط فک میکنن باید خون بیاد,اوناییم که حرف نمیزنن ته دلشون یجورین,من عقد بودم رفتم باشگاه بعد لک خونابه ازم میومد رفتم دکتر معاینم کرد,بعدم گفتمش لطفا نامه هم بدین,شوهرم خیلی بدش اومد که چرا نامه گرفتی گفتم همینجوری,اما هیچوقت پشیمون نیستم هرچند عروسیم خونم اومد,تازه شوهرم میگفت تو کلاس آقاهه میگفته حتما زناتونو ببرید معاینه هم از جلو هم از پشت که خیالتون راحت بشه,واقعا انسانه بیشعوری بوده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه اون قسمی که چند روز بعدش داد یعنی ته دلش یه جوری شده دیگه دو روز پیش یه فیلم ترسناک میدیدیم یه ص ...

خب چرا براش توضیح نمیدی,یبار بشین برای همیشه کامل براش توضیح بده,حتی از نت سرچ کن عکساشم هست همشو نشونش بده,با عتماد بنفس,بگو هیچوقت اون قسمت یادم نرفته حالام اینارو ببین که بدونی دختر بودن به خون اومدن نیست

والا من واسه همین میگم حتما حتما قبل ازدواج برید نامه بگیرید,این ربطی به روشنفکریو تاریک فکری نداره, ...

اره متاسفانه ذهنیتشون اینه که حتما باید خون بیاد این جوری جا افتاده واسشون  خوب ببین اون که مشاور بوده اینو گفته وای به حال بقیه

اخه اون قسمی که چند روز بعدش داد یعنی ته دلش یه جوری شده دیگه دو روز پیش یه فیلم ترسناک میدیدیم یه ص ...

عزیزدلم باید اعتمادب نفس داشته باشی. وقتی میدونی پاکی. اگه دلت راضی نمیشه پس باید درنهایت احترام با شوهرت صحبت کنی. توضیح بدی که کمترازنصف خانوما ارتجاعی هستن و بااینکه درد دارن خونی نمیاد. و تازه این موضوع افتخارهم داره. چون ت.ن.گ تر می مونن. شوهرته دیگه. ازین صحبتا کنی دوس داره.

تازه خون و این حرفا مال آدمای نسل پیش بود. بذار تو همون قدیم بمونه.

ازش خواهش نکن بهت شک نداشته باشه. بلکه با افتخار بگو مگه ما ازین حرفا داریم با هم؟ مگه منو نمیشناسی؟ اصلن زشته که شوهرت چنین شکی ب خانومش داشته باشه یا با کنایه عنوان کنه

عزیزدلم باید اعتمادب نفس داشته باشی. وقتی میدونی پاکی. اگه دلت راضی نمیشه پس باید درنهایت احترام با ...

اره باید توضیح بدم نمیدونم یا یه راه اثبات پیدا کنم خودم خلاص بشم از این حس خجالت باور کن غیبت میشه ولی دختر خالم با این که دختر نبود و شوهرش متوجه نشد این قد عذاب وجدان نگرفت خجالت زده هم نشد خیلی هم اعتماد به نفس داشت 

من تا چند بار بعدش خون میومد شوهرم ذوق میکرد اما من حس خوبی نداشتم فکر میکردم یک چیز با ارزش رو از د ...

خوش به حالت حالا من به خودمم شک کردم نکنه تو بچگی طوریم شده اخه یه بار از اله کلنگ افتادم درد گرفت یه بارم شیر آب با فشار باز شد اونجام درد بدی داشتم اتفاق دیگه ای یادم نمیاد 

همون دکتر زنان برم دیگه اره 

اره مامامیگه ولی اگه دفترچه داری دکتر زنان برو درمانگاه دولتی ویزیت کنه ارزونتر ماما دفترچه قبول نمیکنه 

بزرگترین سرمایه زندگی مشترک اعتماد است