2777
2789
عنوان

یعنی بکارت نداشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 25480 بازدید | 71 پست

منم خون نیومد...ولی ن من ن شوهرم ب رو خودمون نیوردیم😅بعدشم نرفتم دکتر...ولی الان بعده 7 سال میگم کاش میرفتم ببینم چ نوعی بود ک خون نیومد...یا شایدم ب قول شم بچه گی واسم اتفاقی افتاده خودم نمیدونم...واسه همین الان کنجکاوم

در من انگار کسی در پی انکار من است...

حرفو بنداز بگو فلان همکلاسیم مثلا .ی خانمه فلان جا عقد کرده بودن .حالا اینا رابطه داشتن خون نیومده خانمه میگف پسره ی فتنه ای راه انداخته داد و هوار و ابروریزی ک دختر نیسی فلان ابروشون رفته فرداش رفتن دکتر .دکتر براشون توضییح داده ک اره بعضیا خونریزی ندارن و خانمتون پاکه و دختره و سالم  و نوعش فرق داره و دلیل این نیس ک دختر نیس ...خلاصه بگو کلی پسره شرمنده شده و اینا 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفو بنداز بگو فلان همکلاسیم مثلا .ی خانمه فلان جا عقد کرده بودن .حالا اینا رابطه داشتن خون نیومده خ ...

اره مرسی از پیشنهادت  یه دوست دیگم همین و گفت من مطلب زیاد می خونم از نی نی سایت براش و نظرش می پرسم اینم به صورت مطلب می گم بهش ممنون 

سلام من که یک اتفاق برام افتاد ولی از ترس حرف مفتاین مردای ایرانی سریع رفتم ترمیم کردم شب عروسی که خون اومد راحت شدم  بسکه مردای ایرانی دیوانه ان فقط بکارت رو به خون شب عروسی میدونن من رفتم پیش دکتر رفایی ترمیم کردم تا اخر عمرم   خلاص شدم دکتر رفایی کارش خیلی خوبه شماره همراهشو میزارم اگر کمکی میکنه برید پیشش کار ترمیم بکارتش حرف نداره ۰۹۱۲۱۹۳۱۱۵۳ خیلی ماهه کارشم که حرفه ایه

سلام من که یک اتفاق برام افتاد ولی از ترس حرف مفتاین مردای ایرانی سریع رفتم ترمیم کردم شب عروسی که خ ...

دکتر رفایی که حرف نداره منم پیشش ترمیم کردم  عالیه   اگر کسی خواست شماره تماسش ۰۹۱۲۱۹۳۱۱۵۳  واتساپ نوبت میدن و مشاوره میدن خیلی کارش حرفه ایه