2777
2789
عنوان

یعنی بکارت نداشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 25480 بازدید | 71 پست

دو نوع بکارت هست که فقط درد داره و خونریزی نداره یه بار غیر مستقیم میتونی بهش بگی یا شاید خودش رفته تحقیق کرده میدونه که همه خونریزی ندارن منم نداشتم و فرداش خودم رفتم دکتر نامه گرفتم دادم به شوهرم اونم اصلا نگاهش نکرد پارش کرد ریخت دور 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارتجاعی هستی 😊

97برگردغلط کردیم😢این 98خیلی وحشیه😭    واسه لایک کردنات مرسی🙏واسه همه تاپیکات مرسی😀واسه همه تلافی کردنات مرسی😆پریو ببین جون بابا😍😅اهنگو پلی کن بابا😎همه میگن پری بلند شو اسی بغل کن دادا😂✌اسیمون جنتلمنه جنتلمنه😌اوشونم عشق منه عشق منه😃سلطانه سلطانه شاخ کل ایرانه😂عکساش همه هشتک لایو خوانواده پری جونه😂سلامتی پرپریا😉همه بچه مشتیا 😍هفتادیا شصتیا😆هشتادیانودیا😂همه مینی پریا😂❤😐😂 شنوندگان عزیزمتخصص ضد افسردگی هستم مشکلی داشتید بیایید پیوی😂😂واسه همه پیگیریاتونم مرسی✌😃😃

الان دقیقا از چی حس بد داری؟؟

مگه تو کلاس ازمایش خون بهتون نگفتن 30درصد موارد ب خاطر نوع بکارت, خون نمیاد!!؟

شوهرت اگه بهت شک کرده باید از خودش خجالت بکشه

امان از خانومای ایرانی که فقط یاد گرفتن بی دلیل شرمنده باشن

مثلا ب خاطر پریود شدن که درواقع باعث بقای نسله شرمنده میشن.

دقیقا عین من. منم بعد چند روز ی کوچولو خون اومد و بعد پریود شدم.  هنوزم نمیدونم چی بود، چی شد

من از عمق وجود خود، خدایم را صدا زدم. نمی دانم چه میخواهی، ولی برای تو.                                                 برای رفع غم هایت، برای قلب زیبایت، برای آرزوهایت...
الان دقیقا از چی حس بد داری؟؟ مگه تو کلاس ازمایش خون بهتون نگفتن 30درصد موارد ب خاطر نوع بکارت, خون ...

نه شوهرم اصلا چیزی نگفت ولی چند وقت بعدش گفت قسم بخور دست نامحرم بهت نخورده که قسمم خوردم از اون روز هیچی نگفت خودم حس بدی دارم فک میکنم ته دلش شک داره خجالت می کشم 

نه شوهرم اصلا چیزی نگفت ولی چند وقت بعدش گفت قسم بخور دست نامحرم بهت نخورده که قسمم خوردم از اون روز ...

واس منم خون نیومد خب. شوهرم گفت پ چرا خون نیومد. گفتم مگه تو کلاس بهتون نگفتن بعضی اوقات خون نمیاد؟ گفت نه.با افتخار گفتم اره عزیزم بعضی ها خون نمیاد😎

اخه دخترخوب از کار نکرده چرا خجالت میکشی؟؟؟!!!

بیخیاااال

من نمیدونم اون پری چی بود اون وسط دقیقا که هم چی دست به دست داد که خودمم شک کنم همش فک میکنم تو بچگی اتفاقی نیافتاده باشه بی احتیاطی چیزی چه میدونم اگه یه روزی خدایی نکرده بگه بهم میمیرم دیگه