2777
2789

پسر ۴ سالو نیمه من از بچگی دائم تو خونه بوده و بخاطر حساسیتم نذاشتم تو محوطه با بچه ها بازی کنه تو فامیل هم پسرای هم سنش کم هستن کلا هم از دعوا و خشونت بدش میاد جدیدا بهش اجازه دادم تو محوطه بازی کنه ولی بخاطر رفتار خشن پسرها ناراحت میشه و گریه میکنه امروز هم میگفت من دیگه فقط با دخترا بازی میکنم خیلی نگرانشم چکار کنم ؟ 

و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد 

اون روز هم از پنجره نگاه میکرد و از بین بچه ها فقط به ی دختر توجه کرد و گفت میخوام‌برم باهاش حرف بزنم ؟ اصلا دلش نمیخواد به هیچ وجه سمت پسرها بره و کوچکترین رفتاراشون اذیتش میکنه توروخدا راهنمایی کنید تا حالا همچین موردی دیدید ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون روز هم از پنجره نگاه نیکرد و از بین بچه ها فقط به ی دختر توجه کرد و گفت نیخوام‌برم باهاش حرف بزن ...

اخی الاهی 

تیکر اومدن شازده پسرمون🙈برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین مرسی❤1398/1/31شب نیمه شعبانفهمیدم که شدی یه تیکهازوجودم👼
رفتاربددیده ازپسرا...ترسیده

این گرایشی ک به دخترا پیدا کرده خیلی نگرانم کرده و اینکه نمیتونه مثل پسرا سفت و محکم باشه میترسم تو روابطش در آینده تاثیر منفی بذاره 

این گرایشی ک به دخترا پیدا کرده خیلی نگرانم کرده و اینکه نمیتونه مثل پسرا سفت و محکم باشه میترسم تو ...

نترس گلم...چون بیشترتومحیط خونه وباشمابوده...

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
اون روز هم از پنجره نگاه میکرد و از بین بچه ها فقط به ی دختر توجه کرد و گفت میخوام‌برم باهاش حرف بزن ...

عزیزم😍😂

برین روانشناس کودک خیلی خوب میتونن راهنمایتتون کنن که چه رفتاری درسته 

سعی کنید بیشتر باپدرش باشه تا باشما

متاسفانه بیشتر با خودمه و وابستگی شدیدی به من داشته ک الان مثلا بهتر شده 

راستش خودمم خیلی وابستش هستم مثلا شب اگر خوابش بره و قبلش بغلش نکرده باشم عذاب وجدان میگیرم وقتی بچه بود خیلی بخاطرش سختی کشیدم و ی جورایی خدا دوباره بهم برش گردوند نمیتونم دوریشو تحمل کنم اون روز ک رفته بود چند ساعت با بچه ها بازی کرد من کلی گریه کردم 😞

نترس گلم...چون بیشترتومحیط خونه وباشمابوده...

به نظرت اگر کلاس یا مهد بره بهتر میشه ؟ آخه هر جا هم بره میترسم بازم بره با دخترا بازی کنه 😬😂

متاسفانه بیشتر با خودمه و وابستگی شدیدی به من داشته ک الان مثلا بهتر شده  راستش خودمم خیلی واب ...

خداحفظتون کنه برای هم

نمیگم تنهاش بزار

مثلا بعضی شبا برید پارک از باباش بخواه بازیای پسرونه بکنن

با ماشین و تفنگ و این چیزا

بدو بدو کنن باهم تا جسارت بچه زیاد شه و به اصطلاح مرد بار بیاد

متاسفانه بیشتر با خودمه و وابستگی شدیدی به من داشته ک الان مثلا بهتر شده  راستش خودمم خیلی واب ...

شما اول باید خودتو اصلاح کنی

دوست داری یک پسر ترسو و بی اعتماددبنفس بار بیاری در اینده؟؟

داری با دست خودت تیشه به ریشه بچت میزنی ولش کن تو اجتماع ببرش بیرون از دور مراقبش باش

انواع مشکلات و داری قشنگ پرورش میدی روی پسرت

ترس اضطراب استرس وابستگی اعتماد بنفس کم

کلاس اموزشی ببرش شب ها جدا بخوابون گاهی لازمه تنبیه منع کردن چیزی و براش در نظر بگیری قاطع باش باهاش

خداحفظتون کنه برای هم نمیگم تنهاش بزار مثلا بعضی شبا برید پارک از باباش بخواه بازیای پسرونه بکنن ...

ممنون عزیزدلم 

ازین کارا خیلی زیاد انجام میدن روحیاتش کاملا پسرونس ولی ی پسر بدون دعوا و درگیری ک خب تو اجتماع به کارش نمیاد این مدلی بودن 

بازم آخرش جذب محبتای بیش از حد خودم میشه تا شخصیت قرص و محکم پدرش

شما اول باید خودتو اصلاح کنی دوست داری یک پسر ترسو و بی اعتماددبنفس بار بیاری در اینده؟؟ داری با د ...

خیلی دارم رو خودم کار میکنم جاشو جدا کردم ولی بازم قبلش میرم بغلش تا خوابش ببره ک اینم باید بذارم کنار دیگه میذارم تنها با پدرش جایی بره یا کارای مردونه بهش میسپرم ک کمکم کنه میذارم بره با بچه ها بازی کنه و از دور حواسم بهش هست ولی الان این بیشتر از هر چیز آزارم میده ک با دخترا راحتتره 

راستش دوس دارم بفرستمش کلاسای ورزشی و باشگاه ولی تو این دوره زمونه به کسی اعتماد ندارم