2777
2789
عنوان

پسر بچه ای ک علاقه به بازی با پسرها نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 30 پست
حدس میزنم مثلا اگه با یه بچه دیگه دعواش شده شما رفتید میانجیگری و به بچه اجازه یاد گرفتن دفاع از خود ...

اصلا تا حالا خیلی پیش نیومده با بچه ها بازی کنه هر جایی بوده یا کوتاه بوده یا ازش بزرگتر بودن اتفاقا من اصلا وارد بازی بچه ها نمیشم ولی خب میگم خیلی جایی نرفته ک تو این موقعیت باشه اون روز تو محوطه خواسته ی چیزی برداره ی پسر ۷ ساله اومده بهش فحش داده و ازش گرفته دیروزم ی پسر ک هم سنش بوده سرش داد زده کلی باهاش حرف زدم ک جلوشون وایسا ولی میگه من دیگه با پسرا بازی نمیکنم 

و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد 
اصلا تا حالا خیلی پیش نیومده با بچه ها بازی کنه هر جایی بوده یا کوتاه بوده یا ازش بزرگتر بودن اتفاقا ...

بهتره از مشاور کمک بگیری

تا بچه س باید این عادتاش رو تغییر بده بزرگ شه مشکلاتش بابت همین موضوع بیشتر میشه

تا اطلاع ثانویپرشه شَرِممیاد:/

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهتره از مشاور کمک بگیری تا بچه س باید این عادتاش رو تغییر بده بزرگ شه مشکلاتش بابت همین موضوع بیشت ...

ممنون وقت گذاشتی گلم 🌹

هیچ چیز ترسناکی نیست بچه ات ایزوله بزرگ شده بی تربیت نیست بازیای خشنم ناراحتش میکنه این نشون نمیده که گرایش دخترونه داره یا بی دست و  پاست فقط باید خودت یاد بگیری بهش مسولیتای بیشتری بدی میدونی پرورش هوش اجتماعی بچه ها کار سختیه مخصوصا برای مادرهای که به بچه ها وابستگی بیشتری دارند نگرانش نباش اما وابستگیت رو بهش کمتر. کن سعی کن وارد. محیطهای امنتر بکنیش مهم نیست با یه پسر بچه خشن بزرگتر نتوانه به تفاهم برسه مهم اینه تو یه جمع سالم بتوانه بازی کنه بذارش مهد کلاس نقاشی و ،،،،برای بازی ببرش پارک زیر. نظر خودت با چندتا بچه اروم نزدیکت بازی کنه موقع خرید بهش پول بده یه جنس رو انتخاب کنه پول رو بده نگرانم نباش کاملا طبیعیه که ترسیده باشه

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
@laluna     عزیزم راستش از نگرانی خوابم‌نمیبره گفتم شاید شما بتونی کمکم کنی 🌹

برات نوشتم اصلا ناراحت نباش باور کن بچه ای که بقیه رو میزنه و با خشونت رفتار میکنه بیشتر مشکل داره تا پسر شما بچه ای که گرایش دخترونه داره و با جنسیتش کنار نمیاد پسریه که کلا دنبال لاک ناخن عروسک و دامن ولباس دخترونه است وگرنه  بازی با دختر بچه ها وقتی قبول داره پسره ایرادی نداره 

هیچ چیز ترسناکی نیست بچه ات ایزوله بزرگ شده بی تربیت نیست بازیای خشنم ناراحتش میکنه این نشون نمیده ک ...

وای فدات شم بخدا انقدر نگران بودم حرفات خیلی آرومم کرد خداروشکر بودی یکم اول صبحی ذهنم آروم شه 

ممنونم واقعا 🌹🌹🌹

برات نوشتم اصلا ناراحت نباش باور کن بچه ای که بقیه رو میزنه و با خشونت رفتار میکنه بیشتر مشکل داره ت ...

من به همسرم دائم گفتم چرا میره سمت دخترا پس گرایش دخترونه داره ولی همسرم هر چی باهام حرف زد بازم قبول نکردم گفتم اینکه از بین اینهمه بچه به ی دختر توجه کرد و انقدر نگاهش کرد حتما مشکلی داره نمیدونی چند روزه چقدر با خودم کلنجار رفتم 

ولی خب اخلاقاش خیلی پسرونس و دائم دوس داره از همه مراقبت کنه و حمایت کنه این منو به شک مینداخت ک روحیات و جنسیتش تطابق دارن

تقصیر خودمه انقدر با خودم بوده بیشتر به روحیات و محبتای زنها علاقه پیدا کرده 

وای فدات شم بخدا انقدر نگران بودم حرفات خیلی آرومم کرد خداروشکر بودی یکم اول صبحی ذهنم آروم شه  ...

اخی نگران نباش بهش اعتماد کن خودش حق خودشو میگیره فقط زیر نظر خودت بازی کنه اما واقعا بذار وارد اجتماع بشه میدونی اگه به یه روانشناس کودک بگی نگران بچه ای هستی که با بچه های خشن کنار نمیاد حتما میگه بری مشاوره 😂😂😂اغلب میگن به بچه ها یاد بدید وارد بازی با افراد خشونت طلب نشن و سریع محیط های بازی نا امن رو ترک کنن کتک کاری نکنن بچه ات کاملا سالمه  نگرانش نباش  

اخی نگران نباش بهش اعتماد کن خودش حق خودشو میگیره فقط زیر نظر خودت بازی کنه اما واقعا بذار وارد اجتم ...

واااای 😂😂😂😂🌹

اگه دنبال اسباب بازی دخترونه نیست لباس پسرونه میپسنده و به قول خودت اخلاقاش پسرونه است باید بگم از اون ناقلاهاست زود  عروس دار میشی خدا بهت کمک کنه 😂😂😂😂

اگه دنبال اسباب بازی دخترونه نیست لباس پسرونه میپسنده و به قول خودت اخلاقاش پسرونه است باید بگم ...

ای خدااا مادرشوهر شدم رفت میدونی جالبیش چی بود اصرار داشت با اون ک لباسش قرمز بود حرف بزنه  🤣🤣🤣

چه شود 😟🤭

اصلا سمت عروسکو ... نیس از یکی دو ماهگیش عااااشق ماشین بود تا الان کشته مارو انقدر ماشین میخریم براش و باز میخواد عاشق تیپای پسرونس و حتما باید حداقل ی کت اسپرت رو داشته باشه همش موهاشو شونه میکنه و بلند بشه میگه برام کوتاه کن حتی تو خونه ادکلن میزنه و هر روز حمام میره کلا به خودش زیاد میرسه تو محوطه هم ماشین کمپرسی میبره و خاک بازی میکنه