2777
2789

من بابام بازنشسته است زمین کشاورزی داریم حالا موقع برداشت محصوله کارگر پیدا نمیشه اصلا ما هم با خانواده شوهرم از هفته قبل تصمیم بیرون رفتن گرفتیم ک فردا ظهر بریم بیرون تا جمعه غروب ... شوهرم تهران کار میکنه ب من گفت ب بابا اینا بگو پتج شنبخ صبح میام بهشون کمک میکنم تا ظهر  منم گفتم حالا داره میاد توراه ماسین خراب شد منم خونه مادرشوهرم هستم ک میخاستیم باهم بریم خونمون ک صبح شوهرم بره باغ حالا ماشین خراب شد توراه موندهتا مکانیک بیاد درست کنه فک کنم ۳ ۴ صبح برسه دیگ فک نکنم بتونه بره باغ .. حالا ب مامانم زنگ زدم گفتم نمیتونیم بیایم انگار ناراحت شد گفتم بابا ناراحت میسه گفت نمیدونم ... بنظرتون چیکار کنم نه میتونم بیرونو کنسل کتم نه اینک شوهرم بره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم کارگر پیدا نمیشه وگرنه ک بابام میگرفت

آهامتوجه نشدم

یه چیزی اگر باغ بابات اینا با صفاست با خونواده شوهرت برای تفریح این بار برید اونجا سوهرتو جوونا کمک پدرت میکنن نهایتا مادرت زحمت میافته نهاری چیزی براشون میپزه .نمیشه یه جوری جورش کنی؟

خب چرا خودت نمیری کمک پدرت؟

یه میوه جمع کردنه حتما نباید مرد باشه که.

پدرت دست تنها نمیتونه.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد