2777
2789
عنوان

دوستای گلم شنبه عمل دارم میشه بیزحمت بهم راهنمایی بدین؟؟ ❤️❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 759 بازدید | 71 پست
کیست من 8 سانته. گفت لاپاراسکوپی. ابته گفت ممکنه چسبندگی هم داشته باشه که ممکنه عمل باز انجام بشه

نگران نباش انشالله که مشکلت رفع میشه 

یه وقت هایی عمل گزینه مناسبی هست برای جلوگیری ازدردهایی که ممکنه عواقب بدی داشته باشه 

انشالله که خیره توکلت به خدا

برای سلامتی دخترم دعاکنید
ببین لطفا این کارو که میگم انجام بده بعد برو سونو اگر خوب نشده بود بعد برو برا عمل .زاج سفید از عطار ...

مممونم از راهنماییت عزیزم. اخه دکتر گفت توی سونو خونریزی داخل کیست هم نشون داده. گفت اگه عمل هم نکنی باید انقدر مراقب باشی. شاید بدتر بشه و یهو تخمدان رو بردارن. منم ترسیدم

❤️درک متقابل زندگی رو به بهشت تبدیل میکنه❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگران نباش انشالله که مشکلت رفع میشه  یه وقت هایی عمل گزینه مناسبی هست برای جلوگیری ازدردهایی ...

تشکر عزیزم. به امید خدا. منم به این فکر میکنم حتما دکتر چیزی دیده که گفته عمل. چند ساله پیش همین دکتر میرم. هیچ وقت تشخیص اشتباه ازش ندیدم

عزیزم بهت قرص نداد؟ به من قرص دادن کوچیک شد الان فقط یه وقت میرم کنترل میکنم مال من اندازش همین حدو ...

نه عزیزم قرص ندادن. عکس سونو رو گذاشتم الان. گفت وضعیتش از قرص گذشته 

عزیزم من لاپارا انجام دادم خیلی راحت بود من البته تشخیصی انجام دادم هم لاپارا هم هیسترو همزمان باهم ...

اخی چقدر قلبم اروم شد عزیزم. ممنونم ازت.😘😘😍

دکتر گفت عمل کنی خیلی بهتره چون ممکنه کیست خونریزی بده و بعد دچار درد وحشتناک و عمل اورژانسی بشی. گفت الان درمان کن که وضعیتت بدتر از این نشه

اخی چقدر قلبم اروم شد عزیزم. ممنونم ازت.😘😘😍 دکتر گفت عمل کنی خیلی بهتره چون ممکنه کیست خونریزی ب ...

فدات اصن نگران نباش خیلی راحت تر از اون چیزیه که فکرشو کنی انشالله که هرچی خیره برات پیش بیاد الهم صل علی محمدوآل محمد.

فدات اصن نگران نباش خیلی راحت تر از اون چیزیه که فکرشو کنی انشالله که هرچی خیره برات پیش بیاد الهم ص ...

ممنم ازت عزیز دلم.به امید خدا 😍😍😘😘❤️❤️

حتما نشون یکی دوتا دکتر بده چون تو پرانتز نوشته اندومتریوز بعد علامت سوال گذاشته ینی شک داره اندومت ...

پیش یه دکتر دیگه هم رفتم برای سونو. یعنی امروز پیش دوتا دکتر سونو انجام دادم

راجبش خیلی تحقیق کردم امشب. تو سایتهای مختلف. نوشته با دارو امکان دوباره برگشتنش هست و دارو اصلا درمان قطعی نیست

ولی جراحی کاملا برطرف میکنه

منم خودم حدود 10 ساله از نظر تغذیه طب سنتی رو رعایت میکنم عزیزم. برام خیلی عجیبه چطور این کیست دراوم ...

ان شاالله زود خوبشی گلم

کاربر قدیمم ترکوندن برا خودشون😵😮بدون هماهنگی،حالا ک تا اینجا اومدی ی صلوات لطفا بفرست،دلتون شاد🌸🌸
عزیزم من لاپارا انجام دادم خیلی راحت بود من البته تشخیصی انجام دادم هم لاپارا هم هیسترو همزمان باهم ...

سلام عزیزم. من یکشنبه عمل لاپاراسکوپی رو انجام دادم. میشه چند تا سوال ازت بپرسم؟؟ 😊😊

سلام عزیزم. من یکشنبه عمل لاپاراسکوپی رو انجام دادم. میشه چند تا سوال ازت بپرسم؟؟ 😊😊

سلام دوستم،بسلامتی انشالله

ببخش من مسافرت بودم نت نداشتم شرمنده اگه هنوز دیر نشده سوالتو بگو ؟

سلام دوستم،بسلامتی انشالله ببخش من مسافرت بودم نت نداشتم شرمنده اگه هنوز دیر نشده سوالتو بگو ؟

سلام عزیزم. امیدوارم بهت خوش گذشته باشه. میخواستم بپرسم بعد از عمل چقدر طول کشید که خوب بشی؟ یعنی چند ماه؟؟