2777
2789
عنوان

اره بگم یا نه؟

235 بازدید | 23 پست

سلام دوستان مدت شش ماهه ک با یه پسر ب قصد ازدواج اشنا میشم خودش خیلی خیلی پسر نجیبی عه و تو این مدت حتی ندیدم ب دختر دیگه یه نگاهم بندازه .اما جدیدا فهمیدم ک برادرش با یه خانوم ارتباط داره و پدرش هم گویا  زن دوم داره پسر عمو  عمه هاش و عموهاشم عیاش ان و دایی ایش ام زنشو با دو تا بچه طلاق داده و با یه خانوم ک اصلا خوش نامم نیست در سطح شهر، ازدواج کرده حالا من چیکار کنم در ضمن اینم بگم ک همه از نجابتش تعریف میکنن و خودشم میگه ک من مث برادرم نیستم .و از خیانت متنفرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجوری که گفتی زنش بشی بری تو زندگی باید دائم بهش شک داشته باشی چون نزدیکانش درست حسابی نیستن

اخه مشکل اینکه تمام اینارو خودش اومد صادقانه گفت حتی خیانته برادرشو و خودشم اشک میریخت ک بیچاره بچش برادرم ابرومونو برد حالا میگه چوبی ک خودم دادم دستش رو کوبید ب سرم

اخه مشکل اینکه تمام اینارو خودش اومد صادقانه گفت حتی خیانته برادرشو و خودشم اشک میریخت ک بیچاره بچش ...

اگه واست مهم نیست خونوادش و کاراشون و از هر لحاظ اکی هست جواب بده ولی احساسی تصمیم نگیر 

پدر شوهر منم 3 تا زن داشته یکی از برادر شوهرام دختر بازه بیشتر مرداشون عیاشن و 3تا از داییاشم دوبار ازدواج کردن

ولی معتقدم شوهرم پاک ترین مرده 🤔

بیشتر بشناسش و مطمعن شو

به خانوادش نگاه نکن و خودشو ببین

انسانها چیزهای ساخته و پرداخته از دکان می خرند اما چون کاسبی نیست که دوست بفروشد آدمها بی دوست و آشنا مانده اند!
الان از زندگیت راضی هستی ؟از همسرت منظورمه

اره خداروشکر 

همش به فکر کار و زندگی و آیندمونه

البته مامانشم خیلی زن خوبیه و خوب تربیتش کرده

میگه مامانم خیلی سختی کشید و قسمم میداد تو مثل بابات نشو

انسانها چیزهای ساخته و پرداخته از دکان می خرند اما چون کاسبی نیست که دوست بفروشد آدمها بی دوست و آشنا مانده اند!