الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ما که دو سال دوستیم الان که خواستیم جدی کنیم مامانش گفته یا دختری که من میگم یا دیگه نه جشنت میایم نه حق داری پاتون بزارید تو این خونه چون از من خوشش نمیاد منم نمیدونم والا چیکارش کردم جز احترام
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...
الانم خیلی همو دوست داریم ولی نه به شدت قبل که میگن عاشق کوره!... دیگه چون عادی میشع برات هیجانی نداره... ادم تا سنش کمه هیجان و عشقش هم اتشین و زیاده پیش خودش میگه میریم زیر یه سقف من براش اشپزی میکنم و فلان میکنم و بیسار میکنم، نمیگم اینا نمیشه میشه ولی بعد که ازدواج کنه یکی دوسال بعد عادی میشه همه ی اینا مشکلات بیشتر ب چشم میاد و میفهمی چقدر همه چیز قبلا بچگانه بوده و الان زندگی چیز دیگه اییه... تجربه من بعد 12 سال زندگی ...
حس اون عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه 🚶♀️🚶♀️🐈⬛