کسی تو فامیل یا همسایه شون هست که مشکل بچه دار شدن داشتن و با دکتر رفتن نتیجه گرفته باشن؟من با خانومم تا تهران هم رفتیم ولی دکتر گفت بچه دار نمیشید.مشکل از منه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پس بعضی خانوما که ازاسپرم اهدایی استفاده کردن چی.البته قبولش برای خود منم سخته ماهم ناباروری بدون عل ...
اسپرم اهدایی حرام .شما تا الان چه اقدامی کردین ماهم نازایی بدون علت داریم
دوستان قشنگم لطفا برای بچه دار شدن من اونم بچه سالم صالح زیبا خوش قدم خوش روزی خوش اخلاق خوشتیپ هرچندتا تونستی صلوات بفرستید و دعا کنید برام چهارسال و نیم دراقدام هستم ممنون
عزیزم منم چهارسال بیشتر نازایی بدون علت دارم همه کاری هم کردم آی وی اف آی یو آی .و کلی دوره دارو .تا ...
عزیزم یه مدت تا قبل از زمان تخمک گذاریت ۴تادونه فلفل سیاه نکوبیده ناشتا با آب بخور، معجون سیاه دانه و عسل هم خیلی خوبه شما تا قبل از تخمک گذاریت ناشتا بخور همسرتم همیشه بخوره، و در آخر اینکه لطفا بیخیال باش بخدا باردار میشی، من کلا ناامید و بیخیال شدم در کمال ناباوری همون ماه باردار شدم اما متاسفانه خدا نخواست که بمونه، انشالله به حق این شب عزیز همین ماه دامن شما و همه منتظرا سبز بشه❤
اسپرم اهدایی حرام .شما تا الان چه اقدامی کردین ماهم نازایی بدون علت داریم
خیلی دارو استفاده کردم البته دکترقبلیم تجوز میکرد تااینکه دکترم رو عوض کردم ازمایش ذخیره تخمدان دادم که گفتن به خاطر مصرف زیاد دارو ها تخمک ها نسبت به سنم کم شدن ۲بارهم ای یو ای ناموفق داشتم ای وی اف هم قبول نمیکنن میگن مشگلی ندارید باید ۳یا ۴ماه دیگه صبر کنید تاببینیم شرایط چطور میشه