2777
2789

و خودتون سختی های زندگی را بپذیرید و با دل و جون بخواهید باهاش زندگی کنید

ولی خانواده شرم شون بیاد این داماد را به فامیل معرفی کنن برای همین براتون هیچ جشنی نگیرن

ولی سال بعد خواهرتون بر عکس شما با یک پسر فوق العاده پولدار (در حدی که توی مجردی کل دنیا را گشته باشه و تو چند تا کشور هم ملک  داشته باشه  مثل کانادا خونه داشته باشه )

و خانواده تون تصمیم بگیرن یک جشن عقد خیلی مفصل برای خواهرتون بگیرن و داماد را با خوشحالی و افتخار به همه معرفی کنن

شام عقد  را توی گرون ترین تالار شهر بدن

و حسابی برقصن و شادی کنن

احساسات شما تو روز جشن خواهرتون چیه؟؟

وای واقعا این اتفاق برات افتاده؟

هیچی انتخابیه ک خودم کردم. بجاش تو زندگیم هر چی نباشه عشق هست

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حس بدی بهم دست میده ولی خداروشکر میکنم مه به عشقم رسیدم و با کلی امید به زندگیم ادامه میدم

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

وای واقعا این اتفاق برات افتاده؟هیچی انتخابیه ک خودم کردم. بجاش تو زندگیم هر چی نباشه عشق هست

البته بله برای من واقعا اتفاق افتاده ولی سالها گذشته

امروز همین اتفاق برای یک دختر دیگه افتاده

خواستم نظر دیگران را بپرسم چون نسل جدید واقعا با ما فرق دارن عزیزم

میخوام بدونن اونا چجوری فکر می کنن؟؟؟

من خودمو گذاشتم جای خانواده ات

دروغ چرا. جشن رو برای هردو میگرفتم ولی ناخواسته ادم اون دنیا گشته و دیده رو بیشتر دوست داره

پول نداشتن یک جوان اشکالی نداره . اینکه عرضه کار کردن داشته باشه مهمه نه اینکه از باباش پول مفت بهش رسیده باشه

من باشم؛

خوشحالم که خواهرم خوشبخت شده.براش ارروی خوشبختی میکنم

خواهرم مقصر نیست که والدینم این رفتار رو بامن داشتند.

و چون خودم پذیرفتم که با اون اقا ازدواج کنم پس پیاموهای بعدیشم پذیرفتم

جای گله ایی نمیمونه دیگه

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
من خودمو گذاشتم جای خانواده اتدروغ چرا. جشن رو برای هردو میگرفتم ولی ناخواسته ادم اون دنیا گشته و دی ...

داماد اولی استخدام رسمی دولت است

ولی داماد دوم تک فرزند یک خانواده ی ثروتمند

اتفاقا داماد اول خیلی بیشتر کار می کنه ولی اول از صفر شروع کرده

به داماد دوم پول مفت یکجا رسیده یعتی خانواده ی خیلی ثروتمند و خودش هم تک فرزند