کسی تو فامیل یا همسایه شون هست که مشکل بچه دار شدن داشتن و با دکتر رفتن نتیجه گرفته باشن؟من با خانومم تا تهران هم رفتیم ولی دکتر گفت بچه دار نمیشید.مشکل از منه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدا بحق این شبهای عزیز به همه منتظرا که لیاقت و توانایی تربیت و پرورش فرزندانی نیکو رو دارن عنایت کنه و صاحب فرزند بشن الهی آمین .به من و همسرم هم فرزندان صالح سالم زیبا خوش قدم خوش روزی خوش اخلاق خوش عاقبت عنایت کنه به حق نفس گرم ائمه
دوستان قشنگم لطفا برای بچه دار شدن من اونم بچه سالم صالح زیبا خوش قدم خوش روزی خوش اخلاق خوشتیپ هرچندتا تونستی صلوات بفرستید و دعا کنید برام چهارسال و نیم دراقدام هستم ممنون
از خدا بخواه، من و همسرم از لحاظ باروری هیچ مشکلی نداریم با این حال ۴سال و نیم گذشت تا من باردار شدم ...
عزیزم منم چهارسال بیشتر نازایی بدون علت دارم همه کاری هم کردم آی وی اف آی یو آی .و کلی دوره دارو .تا الان بی نتیجه
دوستان قشنگم لطفا برای بچه دار شدن من اونم بچه سالم صالح زیبا خوش قدم خوش روزی خوش اخلاق خوشتیپ هرچندتا تونستی صلوات بفرستید و دعا کنید برام چهارسال و نیم دراقدام هستم ممنون