2777
2789
عنوان

مشکل بچه دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1351 بازدید | 91 پست
من متاسفانه کلا فاقد اسپرم هستم.دکترا بهم گفتن نمیشه😢😢😢

دکترا بگن،،حرف زیاد میزنن،،، شما فقط تغذیه تونو هردو اصلاح کنین،،، توکل به خدا ،، ان شاءالله کمتر از سه ماه دیگه خبر فرزنددار شدنتونو میدین،،، کاسنی زیاد بخورین و کشمش،،، توی روغن زیتون پیاز تفت بدین با تخم مرغ محلی هر روز صبح میل کنین

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹    من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد😍😍خدایا شکرت برای این معجزه،،هزاااااار بار شکرت،، بعد از نه سال و پنج ماه انتظار و تلاش ۹۹/۸/۲۴ ازمایش بارداری م مثبت شد،،،۹۹/۹/۱۵رفتم سونوگرافی و به لطف خدا قلب میوه ی دلم تشکیل شده بود،،۹۹/۱۰/۱۷ هم صدای قلبشو شنیدم و با چشمای لبریز از اشک شوق از خدا خواستم که همه ی اونایی که منتظرن این لحظه رو بچشن و این اشک شوقو بریزن،،اینارو نوشتم تا اونایی که عین خودم منتظرن،،امضامو بخونن و امیدوار بشن به ادامه ی مسیر،،به مسیری ک سخته ولی وقتی صدای قلب بچتو میشنوی تمام اون سختیا رنگ میبازن،،،محتاج دعاتون هستم و دعاگوی همه منتظرا،،خدایا بازم شکرت به عدد تپش های قلبم شکرررررررر،،رب هب لنا من لدنک ذریة طیبة انک سمیع الدعاء،،اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

یادمه و همین تایپیکا یکی مشکل داشت بعد اززنش جدا شد .دوباره  با یکی دیگه ازدواج کرد وبا همین شرایط دوقلو باردار شد .وپدر بزرگش وقتی شنید گریه کرد از شدت خوشحالی.تا خدااا نخاد برگی از درخت نمیفته.خیلیا مشکل ندارن ولی نمیشه. این مشکلم دائمی نیست یه دفعه ممکنه که برگرد.انشالله به حق این شبای عزیز همه منتظرا ازجمله خودمون صاحب اولاد سالم و صالح بشیم .

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوس ندارم اونجوری بچه دار بشم.دلم میخاد بچه خودم باشه

منم همین حرفو به همسرم میزنم البته هنوز به ماپیشنهاد نشده اماواقعا دلم راضی نمیشه بچه ی یه زن دیگرو باشوهرم اونم یه یه ژن و دی ان ای دیگرو من بزرگ کنم فکرشم حالمو خراب میکنه.

یکی از فامیلامون دقیقا مشکل منو داره 20ساله که بچه دار نشده اون رفته رویان ولی جواب نگرفته.شرایط ایش ...

داروی به اسم سمنا هست خیلی از آقایون نتیجه گرفتن حالا شماهم میتونید یه تحقیق بکنید چون مشاور دارن کانال ت ل گ را م andomaa.groupباهاشون تماس بگیرید

دکترا بگن،،حرف زیاد میزنن،،، شما فقط تغذیه تونو هردو اصلاح کنین،،، توکل به خدا ،، ان شاءالله کمتر از ...

اگه سیگار میکشین کمش کنین یا کلا ترک کنین،،، لباس تنگ نپوشین

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹    من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد😍😍خدایا شکرت برای این معجزه،،هزاااااار بار شکرت،، بعد از نه سال و پنج ماه انتظار و تلاش ۹۹/۸/۲۴ ازمایش بارداری م مثبت شد،،،۹۹/۹/۱۵رفتم سونوگرافی و به لطف خدا قلب میوه ی دلم تشکیل شده بود،،۹۹/۱۰/۱۷ هم صدای قلبشو شنیدم و با چشمای لبریز از اشک شوق از خدا خواستم که همه ی اونایی که منتظرن این لحظه رو بچشن و این اشک شوقو بریزن،،اینارو نوشتم تا اونایی که عین خودم منتظرن،،امضامو بخونن و امیدوار بشن به ادامه ی مسیر،،به مسیری ک سخته ولی وقتی صدای قلب بچتو میشنوی تمام اون سختیا رنگ میبازن،،،محتاج دعاتون هستم و دعاگوی همه منتظرا،،خدایا بازم شکرت به عدد تپش های قلبم شکرررررررر،،رب هب لنا من لدنک ذریة طیبة انک سمیع الدعاء،،اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
پس چطور تخمک اهدایی حرام نیست فقط اسپرم اهدایی حرامه البته من ازجفتشم بدم میاد

چی بگم گلم ‌.ولی میدونم اسپرم اهدایی حرام 

دوستان قشنگم لطفا برای بچه دار شدن من اونم بچه سالم صالح زیبا خوش قدم خوش روزی خوش اخلاق خوشتیپ هرچندتا تونستی صلوات بفرستید و دعا کنید برام چهارسال و نیم دراقدام هستم ممنون
البته همش به دست خداس ولی میتونین اسپرم بکارین برای خانومتون فقط هزینش بالاس

هم توان مالیش رو ندارم هم نمیتونم اینو قبول کنم وقتی اسپرم واسه کسه دیگه باشه من حسی به اون ندارم چون بچه من نیس

شما برید اصلا نگاه نکنید کی چکار کرد دوست من بعد هفت سال بار دار شد اونم دوبار

اون آشنامون که رفت اونجا 2 میلیون اسپرم داشت نتیجه نگرفت گفتن کمه.من که اصلا ندارم فکر نمیکنم نتیجه بگیرم

هم توان مالیش رو ندارم هم نمیتونم اینو قبول کنم وقتی اسپرم واسه کسه دیگه باشه من حسی به اون ندارم چو ...

میفهمم چی میگین درکتون میکنم

میشه بپرسم چند ساله بچه دار نشدید؟؟

خودت باش اینجوری،قشنگترینی
اون آشنامون که رفت اونجا 2 میلیون اسپرم داشت نتیجه نگرفت گفتن کمه.من که اصلا ندارم فکر نمیکنم نتیجه ...

شما در حد مشاوره برید اونجا چیزی از دست نمیدید بخدا به شوهر منم گفتن بچه دار نمیشید الان یه دختر کوچولو داریم

دخترم یعنی دنیام همسرم یعنی زندگیم