2777
2789

بچه هاتون تو  چ سنی خوب شدن؟ دارو میدادین؟ خطری نداره؟ من دختر یکسالو نیمشه از اول تولد  باهش بوده رفلاکس چن وقتا بیشتر شده با اینک چیزا الرژی زا نخورده ی مدت رانیتیدین میخورد تاثیر نداشت بیاین از تجاربتون بگید تا کی رفلاکس ادامه داره

کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊

اگه قم بودی میرفتی پیش دکتر مقدم عالی بود

اون دختر منو با یه دارویی که اسمش یادم نیست خوب کرد

دختر من از نوزادی خیلی خراب بالا میاورد

https://www.instagram.com/p/Bx6n5zXFYyM/?igshid=peok1bcc35k8

خاله جون دخارمو لایک میکنی و براش کامنت بزاری😆

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه قم بودی میرفتی پیش دکتر مقدم عالی بود اون دختر منو با یه دارویی که اسمش یادم نیست خوب کرد دختر ...

چش لایکش میکنم اسم داروش یادت نیس

کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊
من دخترم از بچگی داشت الانم ۱۷ ماهشه هنو دارو میخوره نکسیوم ۲۰ میخوره

خوب نشده ینی ؟ با دارو کنترل میشه؟

الان بهتر شده خداروشکر قبلا خیلی بد بود

تا ۶ ماهگیش ک فقط تو خواب شیر میخورد بعد شش ماه هم ک غذا خور شد همه رو بالا میاورد اصلا غذای سفت ب هیچ وجه نمیخورد تا ۱ سالگی همش سوپ و فرنی بخدا غذاش بود همونارو هم اخریا بالا میاورد ب شدت.به شدت بی اشتها بود خون ب جگرم میکرد تا همون چند قاشق رو میخورد اول یه دوره رانتیدین خورد اثر نداشت بعدش یه دکتر یک سالگی امپرازول داد خدایی اونو خورد عالی شد و الانم سه ماه هست نکسیوم مبخوره دکترش گفت تا دوسالگی هست

آی عم یک کاربر قدیمی 😐😑😶
خوب نشده ینی ؟ با دارو کنترل میشه؟

رشد بچت خوبه؟ 

غذا خوب میخوره مخصوصا چیزای سفت مث برنج و ماکارانی؟ 

بالا نمیاره؟ 

من قبلا همش بالا میاورد و ترش میکرد الان با دارو بهتر شده

آی عم یک کاربر قدیمی 😐😑😶
الان بهتر شده خداروشکر قبلا خیلی بد بود تا ۶ ماهگیش ک فقط تو خواب شیر میخورد بعد شش ماه هم ک غذا خو ...

واییی یعنی بعد دوسال تموم میشه منک جونم داره بالا میاد طفلی گناه داره دختر منک دارو نمیخوره پیش متخصص اطفال میبردین یا گوارش 

رشد بچت خوبه؟  غذا خوب میخوره مخصوصا چیزای سفت مث برنج و ماکارانی؟  بالا نمیاره؟  ...

نه همه چیش خوبه گاهی موقعا غذا سفت نمیخوره ولی  کم و بیش میخوره اخه تو نت خوندم عوارض رفااکس پنهان عفونت ریه اس میترسم ب ریه هاش اسیب برسه

واییی یعنی بعد دوسال تموم میشه منک جونم داره بالا میاد طفلی گناه داره دختر منک دارو نمیخوره پیش متخص ...

ن الان پیش فوق تخصص گوارش میبرم.

اوایل پیش متخصص اطفال میبردم هیچی حالیشون نبود بیشعورا اصلا نمیگفتن رفلاکس داره میگفتن بد غذاس زورش نکن تا بالا نیاره خلاصه به روز خودم تو نت خوندم علایمشو بعد ب دکتر گفتم گفت اره شاید سونو نوشت اونموقع فهمیدیم بازم چی رانتیدین داد بهش درشورتیکه دختر من ربلاکسش شدید بود باید امپرازول یا داروی قوی تری میدادن.

خلاصه اخری اینجور شد ک متخصص اطفال گفت این ورم معده داره باید اندوسکوپی بشه منم گشتم تو مشهد بهترین دکتر گوارش کودکان رو ک کیانیفر هست رو پیدا کردم بردم پیشش گفت نه لازم نیس اندوسکوپی بشه 

آی عم یک کاربر قدیمی 😐😑😶
رشد بچت خوبه؟  غذا خوب میخوره مخصوصا چیزای سفت مث برنج و ماکارانی؟  بالا نمیاره؟  ...

دختر من دائم ترش میکنه بالا نمیاره میاد تا تو دهنش برمیگرده پایین میشه اسم دقیق داروش با مقدارش بگی

نه همه چیش خوبه گاهی موقعا غذا سفت نمیخوره ولی  کم و بیش میخوره اخه تو نت خوندم عوارض رفااکس پن ...

نه اگه دارونخوره اره اسید معده زیاد میشه و ب ریه ها اسیب میرسونه من اگه دخترم رو کمی دیرتر میبردم شاید خدایی نکرده دخترم میشد چون اخری افتضاح ترش میکرد و بالا میاورد خیلی بد بود خدامنو ببخشه ک اینقد بچمو اذیت کردم

آی عم یک کاربر قدیمی 😐😑😶
ن الان پیش فوق تخصص گوارش میبرم. اوایل پیش متخصص اطفال میبردم هیچی حالیشون نبود بیشعورا اصلا نمیگفت ...

عه منم مشهدم ادرسش میدی

دختر من دائم ترش میکنه بالا نمیاره میاد تا تو دهنش برمیگرده پایین میشه اسم دقیق داروش با مقدارش بگی

نکسیوم ۲۰ ک باید قرصش رو ۴ قسمت کنم یه تیکه صب ناشتا بدم یه تیکه هم شب قبل شام 

آی عم یک کاربر قدیمی 😐😑😶