2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما تو مراکز ناباروری ازمایش اسپرموگرافی بدید ازمایشگاهای معمولی اصلا جواب دقیق نمیدن معمولا شرایط ...

من شهرستانی هستم ولی وقتی ازمایشات وسونوگرافی تایید میکنه که خودم مشکل دارم دیگه به دقت از شوهرم اعتماد کردیم 

دخیلم به دستان کوچکت که گشاینده بزرگترین گره هاست یاعلی اصغر.ع.

حتما توی کلینیکهای معتبر ناباروری ازمایش اسپرم بدید چون ازمایشگاهای معمولی جواب دقیق نمیدن شرایط رو بهتر از واقعیت نشون میدن تهران مرکز ناباروری رویان بیمارستان صارم بیمارستان بهمن کلینیک ناباروری و ازمایشگاهشون دقیق

بچه ها زوز ۲۵ ماه رمضون ایه ۴۹ و۵۰ سوره شوری بندیسد روی یه کاغد به همراه اسم خودتون وشوهرتون با صدقه ان شالله تا سال دیگه بچه دار میشین

خیلیا تو همین نی نی سایت نوشته بودن قرار بود برن ای وی اف ولی ماه قبلش طبیعی باردار شدن انشالله که ش ...

اره خیلی ها رو من دیدم ک اینو گفتن حالا من 1ماههرفتم طب سنتی همسرمم همینطور به شوهرم گف 3ماه دارو گیاهی داد استفاده کنه گف خوب میشه اخه شوهر من اسپرماش هم کمه هم ضعیفه هم تعداد اسپرم نرمالش خییییییلی کمه حالا 3ماه منتظریم انشالله ک نتیجه میگیریم اخه تعریف این دکتررو خیلی شنیدم کسایی ک مسکل مارو داشتن رفتن نتیجه گرفتن مام رفتیم 

بچه ها زوز ۲۵ ماه رمضون ایه ۴۹ و۵۰ سوره شوری بندیسد روی یه کاغد به همراه اسم خودتون وشوهرتون با صدقه ...

من اینکارو براخواهرم کردم جواب گرفت 

اره خیلی ها رو من دیدم ک اینو گفتن حالا من 1ماههرفتم طب سنتی همسرمم همینطور به شوهرم گف 3ماه دارو گی ...

طب سنتی خوبه ان شالله که جواب میده 

بعد که نوشتیم چه کارش کنیم

بزارش لای قران دقیقا همون صحفه به همراه مبلغی صدقه ان شالله تا سال دیگه بچه دار شدی خواستی یه مبلغی بهش اضاف کن بده یه فقیری 

من شهرستانی هستم ولی وقتی ازمایشات وسونوگرافی تایید میکنه که خودم مشکل دارم دیگه به دقت از شوهرم اعت ...

چون ی بچه داری شما حالا در حال اقدامی نمیشه پس شک به همسرت کن میگم شوهر من واریکوسل داست بخدا 2سال ی دکتر معروف الافمون کرد کلی سونو داپلر میدادیم ازمایش اسپرم همه چی نرمال بود تا اینکه ب اصرار خودم دکترشو عوض کردم تا معاینه ش کرد بدون اینکه سونو ببینه گف واریکوسه بعد کلی تعجب کرد از اون همه ازمایش و سونو ک دادیم حالا اینو میگم ک متاسفانه بعضی دکترا اصلا هیچی بارشون نیس برای اطمینان یه دکتر خوب دیگه ببرش