2777
2789

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2809012/بیایید-از-سوتی-ها-وکارای-خنده-دار-تون-بگید-دورهم-بخندیمحوصلمون-سر-نره?postId=91609837

گر درمشکلی سخت گرفتار شدی بخوان این ایه  70مرتبه بگویا اللهُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا فاطِمَه یا صَاحِبَ‌الزَّمان اَدْرِکنی وَ لا تُهْلِکْنی  (بسیار مجرب است، تجربه شده است)برای حاجت دل منم صلوات بفرستید وبادل مهربونتون بگید انشالله😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم گلوکوفاژ(متفورمین) میخوروم ولی شدیدا قند خونم افت میکرد جوری ک توانایی حرف زدن نداشتم رنگم مث گچ سفید میشد الان یادم میاد حالم بد میشه اما دکترم ب جاش اینوفولیک داد ک خیلی راضیم 

بعد چند وقت منظم شد

از همون ماه که خوردم

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
من دارم میخورم چندماهه ، سه ماه یه بار پری میشدم ولی خداروشکر الان سه ماهه هر ماه پریود میشم

من دوساله پریودام نامنظم شده سه ماه یه بار میشم ماه قبل لاپراسکوپی کردم و متفورمین و کابر گولین خوردم الان ۳۸ سیکلمه 

من دوساله پریودام نامنظم شده سه ماه یه بار میشم ماه قبل لاپراسکوپی کردم و متفورمین و کابر گولین خورد ...

بخور مرتب حتما تنظیم میکنه منم میخوام اقدام کنم برای دومی دارم مرتب میخورم حداقل پری هام منظم بشه