2777
2789

ولی من فکرمیکنم همش ازاسترسه که نمیشه من قبل ازدواجم پریودای خیلی بی نظم تری داشتم ولی اولین ماه بعد رفتن به خونمون با اولین اقدام حامله شدم ولی الان سه ساله تواقدامم ونمیشه هرچی دارو وکوفت وزهرمارم بوده میخورم وفایده نداره 

دخیلم به دستان کوچکت که گشاینده بزرگترین گره هاست یاعلی اصغر.ع.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم ولی دست خودم نیس موعد پریودم که میشه توهم میزنم   ولی نمیدونم چرا ایندفه حس میکنم دل در ...

اینروزا رو گذروندم میفهمم ک چی میگی ولی اینجوری ادم بیشتر خودشو اذیت میکنه بدتر استرس نیگیری ک خود استرس از پلی کیستیکم بدتره من iuiک کردم گفتم اینبار دیگه شد تموم شد انقد ک مطمئن بودم باردار شدم پریود نشدم رفتم بتا دادم منفی بود بعد دو روز پریود شدم انقد روز بدی بود برام باور نمیکردم نشده چون همه چی عالی پیشرفته بود اونجا بود ک گفتم برای خدا ک کار سختی نبود پس صلاح نبوده باز منتظر میمونم و تلاشمو میکنم الانم باید برم ivfک گذاشتم برای شهریور یا مهر ماه

ان شالله که زودی دامنت سبز میشه

انشالله همه منتظرا .توکل بخدا هر چی اون بخواد من ک 4ساله دارم تلاش میکنم .طی هر دوره درمان ک توام با اقدام بود برای انرژی مثبت دادن بخودم یا اسباب بازی میخرم براش یا لباس همیشه نگاهش میکنم کلی انرژی میگیرم وقتی نمیشه جمع میکنم میذارم تو کمد😅دوباره یه چیز جدید میخرم کلا اینجوری دارم سر میکنم فعلا