2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دفعه اول که میخواستم برم سر مزارش از یکی پرسیدم کدوم قطعه اس گفت برو هرجایی دیدی یه جمعیتی وایساد ...

دقیقا مث شهید پلارک فقط با این تفاوت تو از فاصله دور بو و عطر گلاب خاصی حس میکنی ک همون بو میشه راهنما میری میرسی سر مزارش پر جمعیت از همه جای ایران میان قبرش خیس میشه بدی گلاب میده مخصوصا ی تیکه 10سانتی بالای سرش کلا سنگ قبرش همیشه خیس نکه خیس کننا نه قشنگ حالت قطره های اب ولی با عطر گلاب خاص خیس میشه

دقیقا مث شهید پلارک فقط با این تفاوت تو از فاصله دور بو و عطر گلاب خاصی حس میکنی ک همون بو میشه راهن ...

انشالله خود شهیدا شفاعتمونا بکنن و از خدا بخوان حس شیرین مادر شدنا به مابده

انشالله هر چی خدا برامون بخواد و به صلاحمون باشه مگر نه برای خداوند هیچکاری انجامش سخت و غیر ممکن نیست تا الانم میتونست بهمون بده حتما خیر و صلاحمون تا الان اینجوری بوده من به این یقین دارم اگ تا الان نشده خدا نخواسته یه خیری توش بوده ک من نمیدونم ولی حتما یه روزی میده .امروز شنیدم عروس همسایمون بعد از 15سال خدا بهش بچه داده 

انشالله هر چی خدا برامون بخواد و به صلاحمون باشه مگر نه برای خداوند هیچکاری انجامش سخت و غیر ممکن نی ...

بله هرچی خدا بخواد خواهر شوهرم بعد ۱۲ سال خدا بهش بچه داد الان یه دختر سه ساله داره خیلیم شیرین زبونه 

انشالله هر چی خدا برامون بخواد و به صلاحمون باشه مگر نه برای خداوند هیچکاری انجامش سخت و غیر ممکن نی ...

خواهر شوهرم همش این دعا رو میکرد میگفت خدایا کاری کن که حاجت دلم با حکمتت یکی شود