2777
2789
عنوان

شوهر وابسته به مادر

2716 بازدید | 54 پست

سلام خانم ها من عقد هستم شوهرم از لحاظ عاطفی خیلی به مادرش وابستس البته که پدرشوهر دارمااا ولی همه جا با ما هستش تازه من کمش کردم ولی دیگه خسته شدم اگر ۱۰ بار بریم مسافرت ۹ تاش با خانوادشه یکیش با من شماهام مورد اینجوری داشتین ؟ از لحاظ مالی اصلا وابسته نیست و مادرشم از اینا که علیه من خط بده نیست ولی روانیم کرده انقدر آویزونه اخه حساسیت من این بود که مادرشوهرم آویزون باشه 

ميشه لطفا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تروخدا اگر کسی مثل من هست بگین ی ذره آروم شم فکر نکنم فقط من تنها این مشکل دارم 

من هستم ناراحت نباش تنها نیستی دوساله دارم حرص میخورم درست نمیشه میگن کم کم درست میشه منم منتظرم اون روز برسه😩

خدایا شکرت♥️

شوهر من وابسته به پدرشه منم عقدم، بیشتر جاها هم خواهراش با بچه هاشون  با ما میان البته الان نامزدم بهتر شد چندبار محترمانه بهش اشاره کردم منو تنهایی بیرون میبره 

وایی من اوایل عروسیم شوهرم همش مفت مامانم باهامون بره مامانم تورو ببره بازار با مامانم برو دکتر بزار مامانم بیاد باهامون فلان جا و فلان مکان و فلان بیمارستان و فلان بازار و و فلان خونه تا اینکه بهش گفتم تا کی میخایی بجه بمون ی همش ب مامانت تکیه کنی آخرین باره میگی مامانم مگه من باهات عروسی گردم یا با مامانت چته حس مسئولیت نداری تا کی اینجوری میخایی باشی

ی روز خاستم برم بیمارستان و ب مامانش گفت بیا باهامون  بهش گفتم یعنی تو نمیتونی ی کارو تموم کنی بدون مامانت 

و کم کم تغییرش کردم الان دیگ جرئت نداره بگه مامانم 

شرایط من بدتر از شماس،ما کلا چهار بار مسافرت رفتیم اونم با مامانم که عضو ثابت بود ،و عمه و خواهراش و باباش تو مسافرت های جدا ،با ما بودن ،شوهرم نه تنها به اونها وابسته مالی نیس،بلکه کمک مالی هم همیشه میکنه،ولی مامانش همیشه طلبکاره،کاش همین ها بود ،پشت سر من به شوهرم بد میگه،و عامل خیلی از بحث های ما اونه

وایی من اوایل عروسیم شوهرم همش مفت مامانم باهامون بره مامانم تورو ببره بازار با مامانم برو دکتر بزار ...

کاشکی برا منم این مامان آویزونه مزخرفش گورشو گم کنه انقدر که حرصم میده 

ميشه لطفا