سلام خانم ها من عقد هستم شوهرم از لحاظ عاطفی خیلی به مادرش وابستس البته که پدرشوهر دارمااا ولی همه جا با ما هستش تازه من کمش کردم ولی دیگه خسته شدم اگر ۱۰ بار بریم مسافرت ۹ تاش با خانوادشه یکیش با من شماهام مورد اینجوری داشتین ؟ از لحاظ مالی اصلا وابسته نیست و مادرشم از اینا که علیه من خط بده نیست ولی روانیم کرده انقدر آویزونه اخه حساسیت من این بود که مادرشوهرم آویزون باشه
یعنی ماهم مادرشوهر بشیم اینجوری میشیم؟من اصلا از آویزوون بودن خوشم نمیاد حتی کاری نمیکنم که حس کنم دارم آویزوون شوهرم میشه چه برسه بعدا بخام آویزوون پسروعروسم بشم بعضی وقتا میگم یعنی این مادرشوهر من غرور نداره پیش خودش چه فکری میکنه که ول کنمون نیس
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
استارتر منم اومدم بگم مادرشوهر منم خیلی اویزونه.خودش شوهرش سرحال و قبراق اما برا خرید ی بطری شیر با شوهر من میره.خدا لعنتش کنه اونروز رفتم سوار ماشین شم دیدم خانم لوتر از من رو صندلی جلو لم داده وای یعنی میخواستم خفش کنم تن لشو.من تاحالا مسافرت دونفری نداشتم با شوهرم.یا با خانواده خودم رفتیم یا با خونواده اون.دوروز پیش ی توافقی کردم با شوهرم اینکه ن با خونواده من ن با خونواده اون مسافرت نریم اگرم رفتیم دونفری بریم.خدا کنه عملی بشه
آدم خوبی نیستم اما خدا هرچی خواستم بهم داده.مرسی خدا🌹
یعنی ماهم مادرشوهر بشیم اینجوری میشیم؟من اصلا از آویزوون بودن خوشم نمیاد حتی کاری نمیکنم که حس کنم د ...
حالیشون نیس این چیزا!فقط میخوان بچسبن به پسرشون،فکر میکنن اول مال اوناس بعد مال زنشون،یا کلا فقط مال اوناس،من که به شوهرم میگم مادر تو فقط میخاست یک عروسک بگیره بده دستت تا تو خوشحال باشی همین!نمی خواست تو مستقل شی!
تو آشناهامون داریم کسایی رو که پسره وقتی دیده مادرش با زنش نمیسازه ،رفت و امدشو باهاش کم کرده ،زن محل مادر شوهرش نمیده ولی زندگیش خیلی خوبه ،واقعا تعجب میکنم که چرا شوهر من اینقدر وابسته است،چرا پشت من نیس ،چرا همیشه مقصر منم !چرا می داره مادرش راجع به من بد بگه!؟