2777
2789
عنوان

شوهر وابسته به مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 2716 بازدید | 54 پست

یعنی ماهم مادرشوهر بشیم اینجوری میشیم؟من اصلا از آویزوون بودن خوشم نمیاد حتی کاری نمیکنم که حس کنم دارم آویزوون شوهرم میشه چه برسه بعدا بخام آویزوون پسروعروسم بشم بعضی وقتا میگم یعنی این مادرشوهر من غرور نداره پیش خودش چه فکری میکنه که ول کنمون نیس

خدایا شکرت♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر منم اومدم بگم مادرشوهر منم خیلی اویزونه.خودش شوهرش سرحال و قبراق اما برا خرید ی بطری شیر با شوهر من میره.خدا لعنتش کنه اونروز رفتم سوار ماشین شم دیدم خانم لوتر از من رو صندلی جلو لم داده وای یعنی میخواستم خفش کنم تن لشو.من تاحالا مسافرت دونفری نداشتم با شوهرم.یا با خانواده خودم رفتیم یا با خونواده اون.دوروز پیش ی توافقی کردم با شوهرم اینکه ن با خونواده من ن با خونواده اون مسافرت نریم اگرم رفتیم دونفری بریم.خدا کنه عملی بشه

آدم خوبی نیستم اما خدا هرچی خواستم بهم داده.مرسی خدا🌹
یعنی ماهم مادرشوهر بشیم اینجوری میشیم؟من اصلا از آویزوون بودن خوشم نمیاد حتی کاری نمیکنم که حس کنم د ...

حالیشون نیس این چیزا!فقط میخوان بچسبن به پسرشون،فکر میکنن اول مال اوناس بعد مال زنشون،یا کلا فقط مال اوناس،من که به شوهرم میگم مادر تو فقط میخاست یک عروسک بگیره بده دستت تا تو خوشحال باشی همین!نمی خواست تو مستقل شی!

تو آشناهامون داریم کسایی رو که پسره وقتی دیده مادرش با زنش نمیسازه ،رفت و امدشو باهاش کم کرده ،زن محل مادر شوهرش نمیده ولی زندگیش خیلی خوبه ،واقعا تعجب میکنم که چرا شوهر من اینقدر وابسته است،چرا پشت من نیس ،چرا همیشه مقصر منم !چرا می داره مادرش راجع به من بد بگه!؟

اولا که من بی انصاف نیستم شما هیچ موقع جای من نبودی پس قضاوت نکن 

من قضاوتی نکردم 

شما داری آرزوی مرگ یه آدم رو میکنی😐

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
تو آشناهامون داریم کسایی رو که پسره وقتی دیده مادرش با زنش نمیسازه ،رفت و امدشو باهاش کم کرده ،زن مح ...

شوهر منم بخاطر مادرش منو کتک میزنه من اصلا حلالش نمیکنم بچپم ازدست دادم منم آرزوی مرگ مادرشوهرمو دارم چون زیبایی رو ازمن گرفته 

من شوهرم و حلال نمیکنم هیچوقت 

میشه  برای شادی روح بهترین پدر دنیا ی صلوات مهمونم کنید😔
شوهر منم بخاطر مادرش منو کتک میزنه من اصلا حلالش نمیکنم بچپم ازدست دادم منم آرزوی مرگ مادرشوهرمو دار ...

متاسفم عزیزم ،خیلی سخته ،منم روزای بدی رو میگدرونم،خدا بهت صبر بده