2777
2789
عنوان

شوهر وابسته به مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 2716 بازدید | 54 پست

ببین عزیزم الان تو عقد هستی این مشکل و حل کن من و شوهرم این طوری نیست همه جا دوتایی میریم مگر اینکه گردش خانواده گی باشه خواهر شوهر من شوهرش وابسته ب مادرش اینا هست من الان سه سال وارد خانواده اینا شدم خواهر شوهرم میگه با من گردش نمیاد هر جا بریم خانواده ش هستن شوهرش خیلی خوبه ها کاری هست ولی تنها جایی نمیرن این رفتارش رو بچه ها خیلی اثر بدی داره مثل من با شوهرم هرجا میرم تو ی ساختمون هستیم ولی الان سه نفره با دختر مون میریم دخنر خواهر شوهرم میگه چرا بابا مارو نمیبره بیرون این مسئله رو تو دوران نامزدی حل کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرایط من بدتر از شماس،ما کلا چهار بار مسافرت رفتیم اونم با مامانم که عضو ثابت بود ،و عمه و خواهراش و ...

وااای واااای خدا لعنت کنه اینجور ادمارو من که فقط منتظر مرگ مادر شوهرمم 

ميشه لطفا 
ینی تو هم مسافرت تنهایی کم میرید ؟ 

من بعداز دوسال عقد تازه دوماهه عروسی کردم چندروز پیش یه مسافرت سه روزه رفتیم مشهد بقیه اش همش با مامانش بودیم اگرم میگفتم نمیام دعوا وبحث بود مامانشم همش میگه من همین یه پسر را دارم کسی را ندارم بسکه زیر گوشش خونده شوهرمم میگه مامانم جز من کسی را نداره خلاصه همه جا هست

خدایا شکرت♥️

میدونید مردها کله شق هستن دقیقا میفهمن زن رو چی حساسه بیشتر اونو انجام میدن خواسته یا ناخواسته 

زن کلا حسادت تو وجودش هست حتی گاهی دیدیم پدر با دختر بچه خودش بازی میکنه زن میگه دیگ الان مال منی زن بخاد نخاد حسوده نه فقط رو ادم خاصی کلا رو اشیا . حیوان . ادم که شوهرش دوسش داره واکنش نشون میده و مرد هیچوقت حس حسادت زن درک نمیکنه همونطور که ما غیرت و گیر دادن های اونارو درک نمیکنیم 

من بعداز دوسال عقد تازه دوماهه عروسی کردم چندروز پیش یه مسافرت سه روزه رفتیم مشهد بقیه اش همش با مام ...

وااااای واااااای اخه مادر شوهره من خبر مرگش شوهر داره ولی همه جا با ما هستش فقط فقط نشستم روزی که جنازشو میذارن تو خاکو ببینم 

ميشه لطفا 
وااااای واااااای اخه مادر شوهره من خبر مرگش شوهر داره ولی همه جا با ما هستش فقط فقط نشستم روزی که جن ...

خوب مادرشوهره منم شوهر داره عزیزم اما پدرشوهر بیچاره مو اصلا حساب نمیکنه مسافرت بخاد بره چیزی بخاد بخره گردش بخاد بره فقط با شوهرم میره ‌ومیاد بخدا من دیگه اعصابم ضعیف شده از بس سر مامانش دعوا کردیم

خدایا شکرت♥️
اره راست میگی

زندگیت رو تلخ نکن اون رو هم مثل مامان خودت دوست داشته باش مگه دنیا چقدره دیر یا زود میمیره حالا مثلا زنها میان انواع اقسام روش هارو انجام بدن بین این ها سردی بیوفته که چی شه عشق مادر و فرزند هیچوقت تمومی نداره توهم مادرشوهرت دوست بدار از خودت اسم خوب بجای بزار 

در مواقعی هم ک میخایی با شوهرت تنها باشی بهش بگو عشقم من خیلی دوست داشتم مامانتم بیاد ولی واقعا کار خصوصی باهات دارم 

اینجوری بهش یاد میدی زندگی یعنی چهار چوب شخصی سازی شده اونم کم کم بزرگتر که میشه عاقل تر میشه

خوب مادرشوهره منم شوهر داره عزیزم اما پدرشوهر بیچاره مو اصلا حساب نمیکنه مسافرت بخاد بره چیزی بخاد ب ...

واااای عین من این زنیکه پلیدم همینجوره فقط فقط دعا میکنم شرش از زندگیم کنده شه منتظرم زودتر مرگشو ببینم انقدر همه چیزو کوفت و زهره مارم کرده 

اخه مادر شوهر من کلا با مادرشوهرش اصلا رابطه نداشته و حتی اجازه نمیداده پدرشوهرم مادرشو ببینه ولی از من چه توقعی میتونه داشته باشه بالاخره زمین گرده و منم شاید همون کارو باهاش بکنم 

ميشه لطفا