2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی گیر میده خستم کرده

1517 بازدید | 95 پست

بچه ها چهار ساله من ازدواج کردم از گیر دادن های شوهرم حالم دیگه داره بهم میخوره شورش رو درآورده گاهی وقتا احساس میکنم تو قفسم میگم کاش طلاقمو بگیرم برم واسه خودم زندگی کنم والا بخدا عمر منو تموم کرد تو این چهار سال اگه پدرو مادرم زنده بودن و به شغل داشتم رفته بودم تا الان مثلا من یه دختر از لحاظ پوشش باز بودم تهران بزرگ شدم اومدم یه شهر دیگه تو روستا خانوادشم لباساشون باز و راحته اینجوری هم نیستن بگن حق داره می شوهرم تهران بودم هر جور دلم میخواست لباس میپوشیدم نمی‌دونم چجوری شد منو شوهرم وابسته خودش کرد جوری که هیچ بدی اینو من نمی‌دیدم مثلا نامزدی گفت چادر بپوشم منم گفتم نه بهم بخوره نامزدی ترسید گفت پس مانتو بلند قبول کردم ولی الان مانتو تا زیر زانو می‌زاره بپوشم لباس خریدن برام عذابه الان اصلا مانتو بلند نیست تو بازار همه کت کوتاه شده بعد اینا به کنار من موهامو فرق وسط میزارم بیرون از پشت موهام بیرون نیست عادی هست بیرون اومدن موهام این پدر منو درمیاره مثلا تیپ میزنم و با فامیلام میریم بیرون زود میگه تو اینارو دیدی مثل زنای اینا ولنگ باز میشی همش باید حواسم باشه روسری تو نیوفته سر این روسری خون به جیگر من می‌کنه یا برادر من میاد خونمون نشستن من معمولیه شوهرم چشم و ابرو میاد به من جلو داداشت درست بشین پاتو بنداز رو پات خستم کرده حالم داره از خودم بهم میخوره معلوم نیست چه بیماری روانی داره نمی‌دونم چیکار کنم طلاق گرفتن هم برای من و شرایطم سخته زندگی با اینم سخت موندم بخدا چیکارکنم

ادم پارانوییدی پیرت میکنه

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باز و راحت جلو مردا سر باز با اونا کار ندارن فقط با من کار داره

شوهر کردن؟

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه

متاسفانه مردا غیرت رو تو این چیزا میبینن که از حدشم میگذروننش و اون میشه  پارانویید یه بیماریه وحشتناکه.

غیرت تو این چیزا نیست تو درک طرف مقابله

تو درک همسرته و احترام گذاشتن به عقاید و خواسته هاش

@__mahyar