سلام، صورتم لک خیلی کمی داره رفتم پیش دکتر برای سفت شدن پوستم گفت لیزر « آر اف»انجام بدمو همزمان با لیزر از کرم ساسکین هم شبا بزن دیروز که قیمت گرفتم380 بود قیمتش برام زیاده ولی اگه خوب باشه میخرم،خانمای گل اگه کسی در مورد این کرم چیزی میدونه لطف کنه بگه ممنون میشم
در کتابها بنویسید و در تاریخ ثبت کنید که ما در خواب بودیم که سردار رفت... ارام بخواب سردارشهید وقت بیداری ماست... فقط دلمان تنگ میشود....
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برا سفت شدن صورتت چکارا کردی هزینش چقد میشه من صورتم عین لیلا حاتمی هست ایقد دلم میخواد گونه داشته ...
عزیزم منم هنوز هیچ کار نکردم فقط 2روز پیش رفتم مشاوره پیش دکتر گفت آر اف انجام بدم، برای سفت شدن و روشن شدن پوست که دوستامم رفته بودن ار اف از این نظر خیلی پوستشون خوب شده بود هر جلسه ار اف هم 200 تومن که تا 7 جلسه باید بری ولی از همون جلسه اول صاف و روشن شدن و سفت شدن پوست تو میبینی برای گونه نمیدونم ولی یه ورزشهایی هست که گونه میاره توی گوگل سرچ کن ولی شنیدم هر شب 1قاشق غ روغن زیتون بخوری گونه میاری، حالا من هفته دیگه دارم میرم برای ار اف نتیجه شو حتما اعلام میکنم
در کتابها بنویسید و در تاریخ ثبت کنید که ما در خواب بودیم که سردار رفت... ارام بخواب سردارشهید وقت بیداری ماست... فقط دلمان تنگ میشود....
عزیزم منم هنوز هیچ کار نکردم فقط 2روز پیش رفتم مشاوره پیش دکتر گفت آر اف انجام بدم، برای سفت شدن و ر ...
آر اف نتیجه گرفتید؟
من خیلی زود به آرزوم میرسم😍 خدایا ممنونم که یه همسر فوق العاده نصیبم میکنی من با همسرم جشن میگیرم 😍خدایا شکرررررررت که من و همسرم اینقدر خوشحالیم از داشتن هم به لطف کرمت یا وصال و یا رئوف انرژی جذبه برای ازدواج سریع و موفق برام دعا کن دوستم ان شالله بهترش تو زندگیت بیاد