2777
2789
عنوان

خرید یخچال و فریزر

| مشاهده متن کامل بحث + 19921 بازدید | 78 پست
چشمم رو یخچال فریزهای اسمگ ایتالیایی گیر کرده اماا خیلی بی اندازه گرونن☹

اخي جانم😂😂

ولي با ١٥ تومن ميتوني سايد سامسونگ بگيري اگر يكم همت كني مثلا تا ١٧ تومن ميتوني دوقلو سامسونگ هم برداري. اگر تهراني به فروشگاه ما هم يسر بزن پشيمون نميشي عزيزم 

خداياشكرت....❤️ 
مرسی عزیزم امیدوارم پیدا کنم فعلا ک نتونستم پیدا کنم اونی ک میخواستمو😊😘

اگر ميخواي اي دي تلگراممو بهت بدم عكس يخچالايي كه تو اون رنج قيمتي كه گفتي رو برات بفرستم

خداياشكرت....❤️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخي جانم😂😂 ولي با ١٥ تومن ميتوني سايد سامسونگ بگيري اگر يكم همت كني مثلا تا ١٧ تومن ميتوني دوقلو ...

😄😍مرسی انشاالله تهران نیستم اما برای خرید تهرانم میام مممون میشم ادرس نمایشگاتونو بدی چیکا جان

ماهم ساید ال جی مامانم ایناروو حدودا ۵ ۶ سال پیش ۳ تومن خریدیم الان همون یخچال کارکردش شده نزدیک ۲۰ ...

آره بابا متأسفانه قیمتا خیلی نجومی رفته بالا😥ولی واسه جهازت سعی کن چون داری هزینه میکنی یه مارک خوب و شناخته شده که امتحان خودشو پس داده باشه بگیری که بعدا دلت نسوزه!! به حرف فروشنده هام زیاد اعتماد نکن تو این اوضاع آشفته بازار کی میگه دوغ من ترشه؟! 😕بعضی هاشون تعریف الکی و زیادی میکنن که جنسشون رو رد کنن بره تا یه پولی به جیب بزنن و سودشو ببرن😏

حتما تحقیق کن از اطرافیان و...

انشالله موفق و خوشبخت باشین 🙏😍

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔
اگر ميخواي اي دي تلگراممو بهت بدم عكس يخچالايي كه تو اون رنج قيمتي كه گفتي رو برات بفرستم

تلگرام ندارم عزیزم ادرستونو بدید تهران اومدم حتما سرمیزنم😍😘 میگم میشکا هستم با چیکاا کار دارم😅

منظور از فوت یخچال چیه؟ اندازشه؟

اره پهنای یخچال 

مثلا ما سی و چهار فوت خریدیم زیاد پهن نیست ولی خیلی جاگیره تازه خدا رحم کرد سی وهفت نخریدم وگرنه بیچاره میشدم جا به جاییش سخت میشد

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»
آره بابا متأسفانه قیمتا خیلی نجومی رفته بالا😥ولی واسه جهازت سعی کن چون داری هزینه میکنی یه مارک خوب ...

عزيزم اينجوريا هم نيستا😞😞😞بخدا شوهر بدبختم اينقدر با سند و مدرك براي مشتري توضيح ميده كه دهنش كف ميكنه😔😔براي يه لقمه نون حلال فقط😔

خداياشكرت....❤️ 
چ جالب نمیدونستم نهه زیاد پهن نمیخوام در حد نرمال باشه کفایت میکنه

اگه یخچال تک میخوای همون سی به بالا بگیر چون فریزهای زیر سی فوت خیلی کشوهای کوچیکی دارن 

من کمکی یه یخچال دیگه گرفتم پنج تا کشو داره ولی بازم کارم لنگه چون قبلش فریزر جدا داشتم انشالله شما هم بهترین اتخاب کنید ولی حتما تمام مغازه ها رو سر بزن چون قیمت ها متفاوته اگه بتونی از نمایندگی اون مارک بخری ارزون تر از جاهای دیگه میشه البته اگه تفاوت قیمت سیصد چهرصدتومن براتون مهم باشه

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»
عزيزم اينجوريا هم نيستا😞😞😞بخدا شوهر بدبختم اينقدر با سند و مدرك براي مشتري توضيح ميده كه دهنش كف ...

نه عزیزم قصد بدی نداشتم معلومه که همه اینجوری نیستن و هنوزم فروشنده های باانصاف وجود دارن 😚

بازم شرمنده اگه ناخواسته رنجوندمت🙏

انشالله خدا رزق و روزی تون رو زیاد و پر برکت کنه😍

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔