2777
2789
عنوان

خرید یخچال و فریزر

| مشاهده متن کامل بحث + 19921 بازدید | 78 پست
نه عزیزم قصد بدی نداشتم معلومه که همه اینجوری نیستن و هنوزم فروشنده های باانصاف وجود دارن 😚 بازم ش ...

نه عزيزم خواهش ميكنم مهربون😘چون ميبينم شوهرم با چه سختي يه لقمه نون حلال در مياره برا همون غيرتي شدم😞😂

خداياشكرت....❤️ 
نه عزيزم خواهش ميكنم مهربون😘چون ميبينم شوهرم با چه سختي يه لقمه نون حلال در مياره برا همون غيرتي شد ...

حق هم داری والا، خیلی خوبه که حامی همسرت هستی انشالله خوشبخت باشین 😍🙏

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلیا با این طرز تفکر به خرید یخچال فریزر فکر می‌کنند که نام و برند خارجی یعنی تضمین، در صورتی که هر برندی می‌تونه کیفیت را در تولید قطعات خود لحاظ کنه

دراین‌بین نیز تولیدات ایرانی و داخلی نیز تونستن بهترین‌ها را روانه‌ی بازار کنند، اما در هر صورت بهترین یخچال فریزر خارجی نیز با برندهای معتبر در بازار در محدوده‌ی قیمت خاصی با امکانات منحصر‌به‌فرد و جالب به‌فروش می‌رسند، که ازجمله امکانات خاص مانند تصفیه‌ی آب مخصوص برای یخچال فریزر خارجی به حساب می‌آید که البته نمایشگر و یخساز اتوماتیک از قابلیت‌ها و ویژگی‌های دیگر این نوع یخچال فریزر‌ها می‌باشد، که البته بسیاری از برندهای ایرانی نیز این قابلیت‌ها را به‌راحتی در انواع یخچال فریزر خود لحاظ کرده‌اند.

این سایت من دیدم خوب بررسی کرده و پیشنهادای خوبی داده

https://sabadet.com/best-refrigerator-freezer/