2777
2789

سلام خانوما امشب شبه بدی وگذروندم کلی گریه کردم تازه شام خورده بودیم ظرفاروشستم اومدم نشستم اینم بگم یه پسره یازده ماهه هم دارم داشتیم با شوهرم حرف میزدیم یه یه دفعه یه بسه مسخره رو راه انداخت میگفت من اگه یه وقت بمیرم تو کجا زندگی میکنی با پسرمان تنها زندگی میکنین یا میری پیش خونوادت ناگفته نمانه یه چن وقتی هست هی میگه قلبم سنگینی میکنه باید برم دکتر همش سره کاره وقت نشده بزیم اینم توهم مردن زده زنده مردن آدم دست خداست بعدشم اینم هنوز دکتر نرفته منم در جوابش گفتم اولم خدا نکنه زبانم لال خدا کنه من زودتر از تو بمیرم بعدشم خدا نکرده اتفاقی بیفته من تا وقتی پدر مادرم زندن با پسرم می رم پیش خوانوادم زندگی میکنم خدای نکرده او نام نباشن خونه میگیرم با پسرم زندگی میکنم هیچوقت ازدواج نمیکنم خوانوادت هم هروقت دوست داشتن بیان ویا پسرم هم بره اونم گفت چههههه تو دوست داری برو ولی پسرم باید پیش خوانوادم باشه تهم برو پیش خانواده من زندگی بکن واز این حرفا منم کلی سره این موضع مسخره باهاش دعوا کردم اونم با من ای نقد کشش داد داد زدم الان تا ضد ساله دیگرم باشه هرجا باشم پسرم باهامه اونم قهر کرد رفت خوابید به نظرتان من چکار کردم حق با منه یا شوهرم

هیچوقت ظاهر زندگی دیگران وبا باطن زندگی خودت مقایسه نکن همه از ظاهر با هم خوب

😂😂😂😂😂

بچس شوهرت بچه هااا

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای اتفاقی که نیفتاده بحث نکنید، همون میگفتی خدا نکنه کافی بود

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
واااااا حالا لازم نبود انقدر با جزئيات براش توضيح بدي در نبودش چيكار ميخواي بكني

خوب ولم نمیکرد

هیچوقت ظاهر زندگی دیگران وبا باطن زندگی خودت مقایسه نکن همه از ظاهر با هم خوب

تو مورد مشابه خانمه میگه گفتم تو قول بده بمیر من میرم میرم با خانوادت زندگی میکنم

میگه لال شد 

کلا بحث مسخره‌ای کردید 

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
برای اتفاقی که نیفتاده بحث نکنید، همون میگفتی خدا نکنه کافی بود

اره اول اشو خوب اومدی  لی زیادی رفتی جلو..

محتاط باشیم، در "سرزنش" و "قضاوت کردن" دیگران،وقتی، نه از "دیروز او" خبر داریم نه از فردای خودمان