2777
2789
انشالله عزیزم.بعد چرا ای وی اف؟

چون مشکل نازایی دارم،دو بار هم سقط دارم دیگه 35 سالمه زودتر ای وی اف شم میگن انگار قبلش برای ایمنی و انعقادی دارو میدن بعد ای وی اف میکنن،تو خودت چطوری گلم!لکه بینی ک نداری!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سقطات گفتی چند ماهه بود؟چون امکان داره مثلا تخمک شما با اسپرم شوهرتون وقتی قاطی میشن ژن مشترک داشته باشن و جنین مشکلدار باشه و سقط میشه.من اولیم مشکل داشت و دومی ایست قلبی سومی پوچ و تنبلی تخمدان شدید دارم دکتر گف احتمال ۹۰درصد مشکل از تخمکایه منه.تقریبا ۲۰شد هزینم

خدایاشکرت.
سقطات گفتی چند ماهه بود؟چون امکان داره مثلا تخمک شما با اسپرم شوهرتون وقتی قاطی میشن ژن مشترک داشته ...

من شش هفته هر دو تا،مشکل ایمنی و انعقادی بازم باید برسی بشم دعا کن عزیزم،چقد زیاد شدهزینت

من شش هفته هر دو تا،مشکل ایمنی و انعقادی بازم باید برسی بشم دعا کن عزیزم،چقد زیاد شدهزینت

انشالله همه چی حل میشه.چون‌تخمک اهدایی گرفتم زیاد شد .ای وی اف معمولی ۸تا ۱۰تومنه

خدایاشکرت.
نه امروز باید میرفتم اما نرفتم.چون دکترم‌سونو‌واژینال میکنه ترسیدم.شنبه میرم میشه اول هفته پنج

ای بابا الان هم تو این شرایط سونو واژینال میکنن،خوب شد نرفتی،سونو معمولی برو،راستی از علاعمت بگو لکه بینی هم داشتی!انشأالله بارداری خوبی رو طی کنی مهربون 

ای بابا الان هم تو این شرایط سونو واژینال میکنن،خوب شد نرفتی،سونو معمولی برو،راستی از علاعمت بگو لکه ...

آره بخدا.تا میرم مطبش سریع سونو واژینال.واسطم که کارامو انجام داد هم عصر زنگ زد گف چرا نیومدی مطب باید سونو واژینال بشی.!لکه بینی دوروز داشتم بعد امپول پروژسترونم شبی دوتا زدم بند اومد

خدایاشکرت.