2777
2789

سلام عزیزم . تیتر بتا رو حتما ان شاءالله یبار دیگه فردا امتحان کن ـ عددش باید نزدیک ب دوبرابر شده باشه. اگر خدای نکرده کمتر شده باشه حتما پیش پزشکت برو.ان شاءالله که بسلامتی باشه و مشکلی نداری گلم.نمیخوام نگرانت کنم عزیز ولی لک بینی رو جدی بگیری

منم پارسال سه تا جنین انتقال دادم تیتربتامم بالا بود ولی متاسفانه لک بینی داشتم تیتر بعدی بتام افت کرد و متاسفانه سقط شدن ... به حق این شدیا عزیز ان شاءالله نی نی تو سالم تو بغلت بگیری

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷
سلام عزیزم . تیتر بتا رو حتما ان شاءالله یبار دیگه فردا امتحان کن ـ عددش باید نزدیک ب دوبرابر شده با ...

به حق این شبای عزیز😄

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سللم عزیزم.وای حدا کنه بمونن.علت لکه بینیتو متوحه نشدی؟

ان شاءالله که از شما جدی نیست عزیزم . دعا میکنم به حق این ماه مبارک نی نی تون و سالم تو بغل تون بگیرید.

شمام سلکسان تزریق میکردین؟اسپرینم میخوردین؟

نه من دوره سیکل ک فقط سینال زدم . البته دکترم گونال داده بود ولی پیدا نشد مجبور شدم ایرونیشو بزنم. بعد انتقال هم فقط شیاف پروژسترون میزاشتم . علنشو نمیدونم البته من متاسفانه اصلا استراحت نداشتم و از روز سوم انتقالم خیلی حرکت داشتم و مسیر طولانیو با ماشین رفتم. بعدشم رفتم سرکار و ... با این حال ازمایشم مثبت شد ولی دو روز بعد از مایش دقیقا موعد پریودیم لک بینی و دلدرد گرفتم ولی جون شیاف میزاشتم زیاد خونریزی نداشتم تا اینکه تیتر بتا رو مجددا گرفتم افت کرده بود . بعدشم با قطع شیاف خونریزی شدید و سقط ...

نازگل جان الان حالت چطوره!هنوز درد و لکه بینی!من دوستم قبل اینکه آزمایش بده گفت خونریزی داشتم فک کردم دیگه پریود شدم گفتم دیگه ترم آزمایش ندم اما چون مرکز زنگ زده بود گفته بودن احتمال همه چی هست رفت و آزمایش داد و مثبت شد سه تا براش انتقال داده بودن ک یکیش گرفت و الان پسرش 5 سالشه،نگران نباش انشأالله چیزی نیست عزیزم 

راستی با تخمک خودتون ای وی اف کردین با اهدایی!منم نازایی و دو تا سقط دارم داشتم در مورد سقط مکرر میخ ...

عزیزم‌ تخمک اهدایی گرفتم.لکه بینیمو دلدردم خوب شد امروز چون از دیشب سلکسانو و اسپرینو قطع کردم و بجاش دوتا امپول پروژسترون تزریق کردم

خدایاشکرت.
عزیزم‌ تخمک اهدایی گرفتم.لکه بینیمو دلدردم خوب شد امروز چون از دیشب سلکسانو و اسپرینو قطع کردم و بجا ...

آهان خداروشکر،اره آسپرین رو قطع میکنن وقتی ب لکه بینی بیفتیم،سلکسان همون هپارینه!مگه مشکل انعقاد ندارین!تک قطع بشه اشکالی نداره!آمپول پروژسترون خیلی خوبه کاش از اول میداد،الانم استراحت کن ب هیچی هم فک نکن،عدد تیتر بتاتم خوبه خداروشکر

آهان خداروشکر،اره آسپرین رو قطع میکنن وقتی ب لکه بینی بیفتیم،سلکسان همون هپارینه!مگه مشکل انعقاد ندا ...

از قبل از انتقاله دارم‌امپول پروژسترونه ۵۰شبی یکی میزنم از ترس لکه بینی دیشب دوتا ۵۰زدم.اره مشکل انعقادی دارم.حالاکه لکه بینیم قطع شده میخوام‌از امشب سلکسانو بزنم  

خدایاشکرت.