2777
2789
اره بخدا چون انتقالمو انجام داده مجبورم برم جاش

ناز گل جون ناراحت نشی پیگیر حال و احوالت هستم چون منم میخوام تو این شرایط قرار بگیریم هرچی بیشتر بدونم بهترهانشاالله دلت شاد شاد باشه و این بهترین دوران برات باشه گلم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فدای تو مرسی گلم،شما الان حالت چطوره!

من خداروشکر فقط روز دهم و روز یازدهم لکه بینی زیادی داشتم .که قطع شد تاحالا لک ندیدم دیگه.فردا هم میرم سونو ببینم چندتا ساک هست

.چون سه تا جنین انتقال دادن.و اینکه ببینن خارج رحم خدای نکرده یا داخل رحمه.انشالله که بخیر بگذره دعا کن واسم😓

خدایاشکرت.
من خداروشکر فقط روز دهم و روز یازدهم لکه بینی زیادی داشتم .که قطع شد تاحالا لک ندیدم دیگه.فردا هم می ...

فقط روز 11 و 12 داشتی لکه بینی!زیاد بود!خداروشکر الان نداری،الهی شکر،فقط استراحت کن گلم 

نگران نباش عزیزم ای وی افی ها همش انگار لک دارن من خیلی شنیدم ب دکترت گفتی!هپارین یا آ اس آ  هم ...

اره منم خیلی نگران بودم‌دیشب تو نی نی سایت سرچ کردم‌زیاد بودن عین‌خودم.خداخودش بخیر بگذرونه.اره سلکسان و ا اس ا هم دارم‌اما وقتی لک ببینم‌اون شبو نمیزنم 

خدایاشکرت.
اره منم خیلی نگران بودم‌دیشب تو نی نی سایت سرچ کردم‌زیاد بودن عین‌خودم.خداخودش بخیر بگذرونه.اره سلکس ...

اهان،منم ای وی اف ک کردم بیام از تجربیاتت استفاده کنم انشأالله،بیشتر فک کنم بخاطر همین هپارین و اینا لکه بینی میاره،با دکترت مشورت کن،قطع میکنی باز دوباره میزنی!خلیا مثل تو بودن و الان بچه هاشون سالم بغلشون اومده عزیزم با توکل ب خدا