2777
2789
عنوان

کيا شب ناجور ميخوابن؟😃

295 بازدید | 36 پست

من خودم اينقدر لگد ميندازم ک نگو چند بار زدم با دستم تو دهن شوهرم.يا بالششو از زيرسرش کشيدم زدمش

خيلي وضعم خرابه😂

شما چجوري ميخوابين؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جز مورد آخر منم همه این کارا رو انجام دادم

گاهی کسانی که هزاران فرسنگ از شما فاصله دارند ، میتوانند احساس بهتری نسبت به کسانی که دقیقاً در کنارتان هستند درشما ایجاد کنند.ولتر

من چون حاملم کلا نمیتونم تکون بخورم 

سعی کن حامله شی که بنده خدا راحت بخوابه 😂😂😂

نی نی دومم خیلی زود اومد پیش ما.. منو بابایی مراقبتیم تا سلامت به دنیا بیایی... میشه برای سالم دنیا اومدنش صلوات بفرستید 😍

من بی آزارم ..فقط باید یه پام روش باشه یا رو یه بالش باشه

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

من آرومم ولی داداشم بدجوره

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
من چون حاملم کلا نمیتونم تکون بخورم  سعی کن حامله شی که بنده خدا راحت بخوابه 😂😂😂

حامله ها فقط باید به پهلو چپ بخوابن؟ 

خداحافظ نی نی سایت.حداقل دوماه برم از وقتم استفاده مفید بکنم