zaitoon مدیر عضویت: 1396/09/03 تعداد پست: 2956 عنوان متخصص گوارش خوب در اصفهان | مشاهده متن کامل بحث + 58731 بازدید | 18 پست خانما لطفا معرفی میکنید . دکتر خوب که پیشش رفته باشین خودتون یا اطرافیان و نتیجه بخش بوده من تکه ای از خدا هستم . مانند قطره ای از دریا 1398/03/05 | 09:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تامیلاجووون عضویت: 1398/02/09 تعداد پست: 1057 مطمئنی ؟ اخه اون خانم گفتن چند ساله بیمارشونن و گفتن همینجوری نیست . باید معرفی نامه برد. الان از خواهرم دقیقش رو پرسیدمچندروز پیش رفته نوبت بگیره واسه ی ۱۴تیر نوبت دادنیعنی بدون نامه پزشک،واسه یک ماه و نیم بعد نوبت میدنبنظرم برو بگیراگه خدایی نکرده بهتر نشد حالت تا اونموقع نوبت داشته باشی عزیزم بیا باور کنیم عشق های گران در رمان های ارزان کنار خیابان ها فروخته شدند و تمام شد!➡
zaitoon مدیر استارتر عضویت: 1396/09/03 تعداد پست: 2956 الان از خواهرم دقیقش رو پرسیدم چندروز پیش رفته نوبت بگیره واسه ی ۱۴تیر نوبت دادن یعنی بدون نامه پز ... ممنونم عزیزم الان مطب دکتر رفیعی هستم خیابون شیخ مفیددعا کن چیزیم نباشهوای هزینه ازمایشاتشون چقدر بالاست ... ۶۰۰....۷۰۰ من تکه ای از خدا هستم . مانند قطره ای از دریا
تامیلاجووون عضویت: 1398/02/09 تعداد پست: 1057 ممنونم عزیزم الان مطب دکتر رفیعی هستم خیابون شیخ مفید دعا کن چیزیم نباشه وای هزینه ازمایشاتشون چقد ... ان شالا که مشکلی نباشه عزیزم و زودتر حالت خوب شه🌻🌻 بیا باور کنیم عشق های گران در رمان های ارزان کنار خیابان ها فروخته شدند و تمام شد!➡
zaitoon مدیر استارتر عضویت: 1396/09/03 تعداد پست: 2956 ان شالا که مشکلی نباشه عزیزم و زودتر حالت خوب شه🌻🌻 ممنونم عزیزم🌷🌷🌷🌷 من تکه ای از خدا هستم . مانند قطره ای از دریا