2777
2789
عنوان

متخصص گوارش خوب در اصفهان

58718 بازدید | 18 پست

خانما لطفا معرفی میکنید . دکتر خوب که پیشش رفته باشین خودتون یا اطرافیان و نتیجه بخش بوده

من تکه ای از خدا هستم . مانند قطره ای از دریا 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تحقیق کنین ببینید کجاست خیلی دکتر خوبیه

دکتر مهدی غیور ؟ متخصص داخلی هستن

نجف اباد هستن

من متخصص گوارش میخام 

بازم ممنونم

سلام عزیزم

به جرات میتونم بگم بهترین متخصص گوارش اصفهان آقای دکتر پیمان ادیبی هستن

خیلی خیلی علم زیادی دارن و اخلاق خوب و باحوصله.

من بابام حدودا یه سال درگیر یه مشکلی بود که هیچکس نمیفهمید و درنهایت هم دکتر امامی گفتن یه توموره که کل پانکراس رو گرفته و الان رسیده به دوازدهه!و باید جراحی شن تا ببینن دقیق چیه.

چون واقعا تشخیصش سخت بود

اما دکتر ادیبی با سه ماه دارو کامل برطرفش کردن

بابای من بیسواده و اونموقع هممون نگران بودیم ازترس سرطان،اما آقای دکتر خیلی خوب نیم ساعت تایم گذاشتن و کل دستگاه گوارش رو واسه بابام نقاشی کردن و توضیح دادن الان مشکل کجاست و باید چیکارش کرد😊

هم علم بالایی دارن و هم به مریض احترام میذارن و جلوی پای مریض بلند میشن،حتی گاهی ویزیت رو هم پس میدن"اگه دارو نیاز نباشه"

آقای دکتر پیمان ادیبی چهارراه شریعتی هستن روبروی بیمارستان شریعتی توی یه ساختمانه.بری تابلوشون رو پیدا میکنی

بیا باور کنیم عشق های گران در رمان های ارزان کنار خیابان ها فروخته شدند و تمام شد!➡
تلفن اکثرا جواب نمیدن و نوبت دهی حضوری هست عصر باید بری

وای عزیزم ممنونم از لطفت

مطمئنی که شریعتی هستن ؟

عصر چه ساعتی اونجا باشم که زود نوبت بگیرم؟

اخه تلفنم زنگ زدم جواب ندادن

من روده هام مشکل داره

ممنونم😍

الان برم ؟ ساعت ۳  کی برم که نوبتم بده .

سلام

شرمندم خانومی من تازه الان اومدم نی نی سایت.

تونستی نوبت بگیری؟

۳ونیم ۴ باید اونجا باشی

بیا باور کنیم عشق های گران در رمان های ارزان کنار خیابان ها فروخته شدند و تمام شد!➡
سلام شرمندم خانومی من تازه الان اومدم نی نی سایت. تونستی نوبت بگیری؟ ۳ونیم ۴ باید اونجا باشی

عزیزم یه تاپیک دیگه زدم . یه خانومی گفتن مریضشون بودن و همینجوری نوبت نمیدن باید از پزشک متخصص نامه ببریم سخت نوبت میدن

منم نوبت گرفتم واسه دکتر رفیعی خیابون شیخ مفید امروز ساعت ۳ باید اونجا باشم

سلام شرمندم خانومی من تازه الان اومدم نی نی سایت. تونستی نوبت بگیری؟ ۳ونیم ۴ باید اونجا باشی

مطمئنی ؟ اخه اون خانم گفتن چند ساله بیمارشونن و گفتن همینجوری نیست . باید معرفی نامه برد.