2777
2789
عنوان

ترک خود ارضایی .. احوال خودم

| مشاهده متن کامل بحث + 298049 بازدید | 397 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خود ارضایی در بزرگسالی از افسرده گی میاد یکی از دوستام تو دوران حاملگی انجام می‌داده واسه اولین بار ...

سلام ببخشید میپرسم برام خیلی مهمه 

برای بچش مشکلی پیش نیومد 

چه از نظر جسمی چه روحی

انشاالله همه جنین ها سلامت بیان بغل مامان هاشون اگه دوست داشتی برای همه باردار ها صلوات بفرست بارداری دوممه خیلی نگران سلامتی نی نیمم

ترک خود ارضایی مانند ترک دیگر اعتیاد های رفتاری برای بسیاری از افراد کار آسانی نیست. خود ارضایی به عنوان یک عادت غلط و اعتیاد گونه بین تمام افراد و فرهنگ ها شایع است. هر عادت غلطی به مرور زمان می تواند باعث اعتیاد شود. خود ارضایی آسیب های زیادی بر روی روان و جسم فرد خواهد گذاشت. عدم توانایی در کنترل میل به خود ارضایی باعث اختلال در عملکرد تحصیلی، خانوادگی و اجتماعی شغلی می شود. همچنین می تواند پیش زمینه احساس گناه، اختلالات روانی و جسمی باشد. در این مطلب راه کار های مناسب برای ترک خود ارضایی در زنان و مردان را بررسی خواهیم کرد.

منبع : راه های ترک خود ارضایی

دعا کن من هم بتونم برا همیشه و همیشه ترکش کنم
حس تنفر دارم 

27سالمه تازه ی سال بود ترک کرده بودم بعد از 26سال شروع کردم ب نماز خوندن
نماز قضا و روزه زیاد دارم
بدتر از همه این ک دوباره این مرض اومده طرفم
دعا کن برام

هشت نه سالگی 

دقیقا عین من  ولی من تو ماه رمضون ترک کردم تا سه چهار ماه اصلا یادم زفته بود همچین چیزی وجود داره الان دوباره اومده نماز دیگ نمیخنم عصبانی و خشن شدم حس درد هم توی تخمدان هامم میکنم پریودم ک سه چهارماه یبار یه اوضاعیه واسه خودش مودم خیلی همه چی سخت شده برام نمازمو ک ترک کردم مخصوصا اصلا انگار چسبیدم به زمین انقد تنبلیم میاد برم نمازمو رخونم و ماهی هست دیگ کلا  زدم به بیخیالی خیلی ناراحتم البته اینم بگم ک من توی نه سالگی پدر و مادرم مراعات نکردن من تو اتاق اونا میخ ابیدم کارشونو میکردن ک اینجوری شدم

وای عزیزم منم خودارضایی میکنم از رابطه با همسرم هیچ لزتی نمیبرررم😭😭😔😔😔چیکاررر کنم؟؟میگن اینایی که خودارضایی کردن خیییییلی سخته ارضا شدن با همسر شایدم اصلا نشن!!😔😔😔😔

؟

من از بچگی عادت کردممممم بچه بودم متوجه نبودم فقط دوست داشتم مدام اینکارو بکنممم الانم وقتی ناراحت میشم یا وقتی عصبی میشمممم.. حتی ۳ تا ۴ دفعه اینکارو میکنم

نمازامم سعی میکنم اول وقت بخونم ولی خب اصلا نمیتونم عادت رو ترک کنم توبه کردم ولی بازم نمیتونم ترک کنمممم..

میشه بگین من چیکار کنممممم این عادت از سرم بره بیرون 

😞 الان ی نفرم میشناسم که هر روز خودارضایی میکنه 

ب طوری که دیگه نمیتونه و روش نمیشه نمازشو بخونههه