asal_khanum84 مدیر عضویت: 1402/07/19 تعداد پست: 6874 عنوان تا کی ما باید جزوه بنویسیم باهم 🤦🏼♀️ عکس چت 🖼️ | مشاهده متن کامل بحث + 919 بازدید | 64 پست وقتی نمیای جلو مستقیم خواستگاری کنی اینجوری میخواد منو کنار خودش نگه دارهمنم که به خاطر اون درس میخونم که کلا اسمامون کنار هم باشه همه جا تو لیست نفرات اول تو نوشتن جزوه نوشتن کتاب پژوهش ها کی تموم میشه دیروز | 23:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامانجو عضویت: 1403/05/09 تعداد پست: 58 هنوز بیداری؟ یکی بود یکی نبود غیر از خدای مهربون هیچ کس نبود...💗 تراپیست با مدرک لیسانس روانشناسی
asal_khanum84 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/19 تعداد پست: 6874 هنوز بیداری؟ وای دارم جوابشو میدم سوالاش رسما دیوونم میکنه
مامانجو عضویت: 1403/05/09 تعداد پست: 58 وای دارم جوابشو میدم سوالاش رسما دیوونم میکنه من تا نیم ساعت ۴۰ دقیقه دیگه بیدارم وقتمم خالی اگه دوس داشتی بیشتر صحبت کنیم راجب این موضوع یکی بود یکی نبود غیر از خدای مهربون هیچ کس نبود...💗 تراپیست با مدرک لیسانس روانشناسی
asal_khanum84 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/19 تعداد پست: 6874 من تا نیم ساعت ۴۰ دقیقه دیگه بیدارم وقتمم خالی اگه دوس داشتی بیشتر صحبت کنیم راجب این موضوع الان داره راجب ازمون جامعمون میپرسه خدایا بگو تو میخوای حرف بزنی بهونه جزوه رو چرا میاری
asal_khanum84 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/19 تعداد پست: 6874 من تا نیم ساعت ۴۰ دقیقه دیگه بیدارم وقتمم خالی اگه دوس داشتی بیشتر صحبت کنیم راجب این موضوع تاپیکای قبل منو خوندید ؟دوست دارم نظرتونو بدونم باتوجه به اینکه مشاور هستید
مامانجو عضویت: 1403/05/09 تعداد پست: 58 الان داره راجب ازمون جامعمون میپرسه خدایا بگو تو میخوای حرف بزنی بهونه جزوه رو چرا میاری ی جوری بپیچونش بیا صحبت کنیم راستش ی بحران دارم میبینم جلوتون که اگه این رفتاراتون هی ادامه پیدا کنه ممکنه الکی هردو براتون اتفاق بدی بیوفته یکی بود یکی نبود غیر از خدای مهربون هیچ کس نبود...💗 تراپیست با مدرک لیسانس روانشناسی
مامانجو عضویت: 1403/05/09 تعداد پست: 58 تاپیکای قبل منو خوندید ؟دوست دارم نظرتونو بدونم باتوجه به اینکه مشاور هستید من از قبل یکی دوتا از تایپینگ هات خوندم گوشه ذهنم بود بعداً باهات ی صحبتی بکنم حتماً ولی اتفاقی امشب دیدم نمیخوام باز بگذره ازش یکی بود یکی نبود غیر از خدای مهربون هیچ کس نبود...💗 تراپیست با مدرک لیسانس روانشناسی
parya_2007 عضویت: 1403/10/29 تعداد پست: 32 نه ما اصلا از هم فرار میکنیم حضوری دوستامون واسطه هامونن رشتت چیه؟
emma79 عضویت: 1404/06/20 تعداد پست: 1483 اسی جان چی میخونی؟ حتما لازمه جزوه ؟ وقتت الکی هروم نشه از کار وزندگی بیوفتی؟ من معمولا تو رشته خودم با کتاب کارم راه میوفتاد و جزوه نوشتن وقت میگرفت الکی سبز ماندن در میان ویرانی ریشـ🌱ـه میخواهد.
مامانجو عضویت: 1403/05/09 تعداد پست: 58 بله اسی همچنان پیویش هستی داری نخ بازی میکنی متاسفانه یکی بود یکی نبود غیر از خدای مهربون هیچ کس نبود...💗 تراپیست با مدرک لیسانس روانشناسی
asal_khanum84 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/19 تعداد پست: 6874 بله اسی همچنان پیویش هستی داری نخ بازی میکنی متاسفانه نه نماز میخوندم
توتفرنگی_20 عضویت: 1402/12/15 تعداد پست: 3302 من مشاورم میدونم پسرا یکی دوست دارن خیلی محتاط تر میشن همش ترس اینو دارن برن جلو همین رابطه نصفه نیم ... اینم حرفیه اما این اسی هم انگار دلش نمیخواد تموم بشه حتی اگه بفهمه اون قصد ازدواج ندارهاصلا شاید به چشم ی دوست معمولی نگاش کنه نه فراتر چه بدونه بهتره سناریو تو ذهن خودش نسازه
asal_khanum84 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/19 تعداد پست: 6874 اسی جان چی میخونی؟ حتما لازمه جزوه ؟ وقتت الکی هروم نشه از کار وزندگی بیوفتی؟ من معمولا تو رشته خو ... نه فقط برای یه درس مهمه که جزوه نداره
asal_khanum84 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/19 تعداد پست: 6874 من از قبل یکی دوتا از تایپینگ هات خوندم گوشه ذهنم بود بعداً باهات ی صحبتی بکنم حتماً ولی اتفاقی امشب ... باشه