2777
2789
عنوان

تا کی ما باید جزوه بنویسیم باهم 🤦🏼‍♀️ عکس چت 🖼️

| مشاهده متن کامل بحث + 919 بازدید | 64 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای دارم جوابشو میدم سوالاش رسما دیوونم میکنه

من تا نیم ساعت ۴۰ دقیقه دیگه بیدارم وقتمم خالی اگه دوس داشتی بیشتر صحبت کنیم راجب این موضوع 

یکی بود یکی نبود غیر از خدای مهربون هیچ کس نبود...💗     تراپیست با مدرک لیسانس روانشناسی 

من تا نیم ساعت ۴۰ دقیقه دیگه بیدارم وقتمم خالی اگه دوس داشتی بیشتر صحبت کنیم راجب این موضوع

الان داره راجب ازمون جامعمون میپرسه 

خدایا 

بگو تو میخوای حرف بزنی بهونه جزوه رو چرا میاری

تاپیکای قبل منو خوندید ؟

دوست دارم نظرتونو بدونم با‌توجه به اینکه مشاور هستید 

الان داره راجب ازمون جامعمون میپرسه خدایا بگو تو میخوای حرف بزنی بهونه جزوه رو چرا میاری

ی جوری بپیچونش بیا صحبت کنیم 

راستش ی بحران دارم میبینم جلوتون که اگه این رفتاراتون هی ادامه پیدا کنه ممکنه الکی هردو براتون اتفاق بدی بیوفته 

یکی بود یکی نبود غیر از خدای مهربون هیچ کس نبود...💗     تراپیست با مدرک لیسانس روانشناسی 

تاپیکای قبل منو خوندید ؟دوست دارم نظرتونو بدونم با‌توجه به اینکه مشاور هستید

من از قبل یکی دوتا از تایپینگ هات خوندم گوشه ذهنم بود بعداً باهات ی صحبتی بکنم حتماً ولی اتفاقی امشب دیدم نمیخوام باز بگذره ازش

اسی جان چی میخونی؟‌ حتما لازمه جزوه ؟ وقتت الکی هروم نشه از کار و‌زندگی بیوفتی؟ من معمولا تو رشته خودم با کتاب کارم راه میوفتاد و جزوه نوشتن وقت میگرفت الکی 

سبز ماندن در میان ویرانی ریشـ🌱ـه میخواهد.

من مشاورم میدونم پسرا یکی دوست دارن خیلی محتاط تر میشن همش ترس اینو دارن برن جلو همین رابطه نصفه نیم ...

اینم حرفیه اما این اسی هم انگار دلش نمی‌خواد تموم بشه حتی اگه بفهمه اون قصد ازدواج نداره

اصلا شاید به چشم ی دوست معمولی نگاش کنه نه فراتر چه بدونه 

بهتره سناریو تو ذهن خودش نسازه