2777
2789
عنوان

ترک خود ارضایی .. احوال خودم

| مشاهده متن کامل بحث + 298048 بازدید | 397 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیفهمیدم چیه فقط انگار یه چیزی بود که مجبور بودم انجام بدم .. خیلی چیزا رو نمیشه شفاف گفت اقا هست ت ...

میشه درخواست دوستیمو قبول کنی؟

.الهم صلی علی محمد و آل محمد❤️  اینجا سایت تبادل نظره ؛دقت کنید(تبادل نظر)،نه تحمیل نظر🙂 خواهر من اگر با حرفی که تو تاپیک گفته میشه مخالفی لطف کن فحش نده😑😑😑😑.استارتر تاپیک زده که نظر افراد رو بدونه اگر دیدی عنوان تاپیک رو نمی پسندی لطفاً تاپیک رو ترک کن.هروقت میبینم هرکس نوشته واسه حاجتم صلوات، حتماً میفرستم
ترکش خیلی سخته ولی خب شوهرت دیگه متاهله یعنی میتونه از راه درست بره 😔

وقتی با عکس اون زن ها(که ۱۰۰ تا عمل و گریم زیبایی انجام دادند) و شدت رابطه که یه آدم معمولی نمیتونه انجام بده اینکار رو انجام میده دیگه از همسر خودش لذت نمیبره و چون توی این کار از لحاظ عاطفی ارضا نمیشه، هی تکرار میکنه و همه چیز رو جنسی میبینه و اگر شرایط جور باشه، به خیانت، تجاوز، حتی به کودکان، محارم، حیوانات و کلی کثافت کاری های دیگه کشیده میشه

خداروشکر که ترک کردی.  یه سوال اینکه میگن کسی این کارو کنه رو چهره و چشماش تاثیر میزاره، شما م ...

مهمترین مشکلاتش روانی هست اینه از همسر آینده لذت نمیبری و همه رو جنسی میبینی و اگر شرایط مهیا باشه، به همجنسبازی و ۱۰۰۰ تا کار دیگه کشیده میشه، مشکلات فیزیکی اهمیت پایین تری نسبت به این دارند.

سلام منم الان ۱۱ماهه اینکارو میکنم اولین بار نمیدونم چی شد ک عادت کردم چند ماهه فهمیدم ک اسمش خوارضایه هفته ای یه روز سمتش میرم ک دو یا سه بار واقعا خیلی بده نمیدونم چجوری ترکش کنم 😞😞

توروخدا اینکارو نکن بعد ازدواج بیچاره میشی اصلا ارضا نمیشی و ب هیچی حس نداری مگر اینکه خودارضایی ب همون شیوه قبلت کنی

یعنی مشکل اساسی زندگی

فرزند عزیزم مامان عاشقته♥
نه اذیت نمیشم ولی از خودم خجالت میکشم مخصوصاازشوهرم.خیلی دلم میخواد بزارم کنار ولی نهایت ترکم ۷ روزه ...

عزیزم خیلی راه هست برای ارضا شدن با همسر متاسفانه اینجا نمیشه بگم ولی حتمن سرچ کن آموزش هایی هست